Tervetuloa opiskelemaan ja voimaantumaan

Henkistä kasvua ja itsesi äärelle pysähtymistä Kamarilla.
Voimaannu itsenäisesti verkkokurssien avulla!


Kun haluat muutosta ympärillesi, näe itsesi.

Energiakamari Ihmeellä on tarjolla viisi itsenäisesti käytävää, voimaannuttavaa ja helposti arkeen mukaan otettavaa verkkokurssia:

Läsnäolon lähde -verkkokurssi

Kurssi kohti tasapainoa, sisäistä rauhaa sekä omaa voimaa! Tämä sopii sinulle, joka ajaudut suorittamaan, tavoittelemaan aina vain enemmän sekä elämään elämää “kyllä minä pärjään” -asenteella, joka kertoo että saatat elää maskuliinin energian sekä egon kautta turhan paljon.

Opit kuuntelemaan itseäsi paremmin, elämään enemmän läsnäolon tilassa sisäisestä rauhasta sekä omasta voimasta käsin, johon auttaa feminiinin energian vahvistaminen, feminiinin ja maskuliinin tasapainottaminen sekä elämän syklisyyden ymmärtäminen.

Kurssilla tutustut ja lisäät ymmärrystäsi omasta voimastasi ja siitä miten voit itse vaikuttaa sisäisen rauhan vaalimiseen syklisyyden kautta, feminiini- ja maskuliinienergioiden tasapainoon sekä saat tehtäviä ja harjoituksia tukemaan palautumistasi sinuun itseesi, sisimpääsi, omiin energioihisi. Läsnäolon, sisäisen rauhan ja tasapainon tilaan.

Lue lisää kurssin kuvauksesta alempaa!

Vaikuta energioihin -verkkokurssi

Haluatko tutustua enemmän energioiden maailmaan, sekä oppia uusia työkaluja vahvistamaan ja vaalimaan voimavarojasi?

Tämä kurssi on täydellinen sinulle, joka koet stressiä ja ylikierroksia, unettomuutta tai uupumusta elämässäsi, eikä voimavarasi riitä iltaan saakka. Rauhoittamalla hermostoasi, mieltäsi sekä työskentelemällä energioidesi kanssa, vaikutat kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiisi, vaalit voimavarojasi ja parannat stressinsietokykyäsi.    

Tällä kurssilla opit energioiden maailmasta, kuten yleisen energiatyöskentelyn vaikutuksista, chakroista sekä feminiini-maskuliinienergioista. Opit mihin kaikkeen energiatyöskentelyllä sekä hermostoon ja mieleen vaikuttavilla harjoituksilla voi vaikuttaa sekä saat tietoa ylikierroksilla käyvän kehon toiminnasta omaan elämääsi. Saat mukaasi ymmärryksen ja työkalupakin johon voit palata aina, kun elämä koettaa viedä liian lujaa ja ajudut kauemmas omista energioistasi.

Lue lisää kurssin kuvauksesta alempaa!

Herkkä voimaantuu sielustaan -kasvuohjelman itsenäinen verkkovalmennus

On sinulle, joka pidät itsenäisestä oppimisesta ja tiedon sekä taidon omaksumisesta. Mullistavia palautteita saaneen ryhmävalmennuksen seitsemän askeleen metodi saatavilla myös omalla ajallaan, itsenäisesti toteutettavassa muodossa!    

Herkällä ihmisellä on rikas sisäinen maailma. Kasvuohjelman seitsemän askeleen metodi vie sinua kohti itsesi syvempää ymmärtämistä sekä vahvistaa herkkyyttäsi, jonka kautta kasvat unelmiesi kokoiseksi.    

Valmennus on muutosmatka. Matka joka vie itseesi ja muuttaa sen avulla myös sen, mitä on ympärilläsi.

Lue lisää kurssin kuvauksesta alempaa!

Minä voimaannun -ohjelma

Väitän, että tämä ohjelma on yksi maailman lempeimmistä ja helpoimmista keinoista palautua itseesi, omiin energioihisi ja vahvistaa elämää selkeydestä, kiitollisuudesta ja elämän ihmeellisyyksistä käsin.    

Kyseessä on 21 päivän palautumiskuuri itseesi ja omiin energioihisi ihanien energiahoitomeditaatioiden avulla. Sinun tehtäväsi on vain kuunnella ja ottaa vastaan päivittäin lyhyt harjoitus, ja rentoutua. Kuinka helppoa!    

Lisäksi saat arkeasi muuttavia hyvin pieniä, mutta tehokkaita uusia rutiineja aamuun, päivään sekä iltaan, joiden teho on todistettu. Nämä ovat vapaaehtoisia, joita voit kokeilla ja vaihdella mielesi mukaan.

TULOSSA PIAN!

Sielulähtöinen valmennus herkälle yrittäjälle

5 askelta omannäköisen yrittäjyyden luomiseen sydämestä käsin sekä näkyväksi tulemiseen. Sinun tyylilläsi ja sinulle sopivalla tavalla. Ala herkkyyden haltijaksi astellen sinun näköistä urapolkuasi ja luo haaveistasi totta.

Sinulle, joka haluat uskallusta tulla näkyväksi yrityksesi kanssa ja luoda oman näköistä urapolkua ja yrittäjyyttä sydämestäsi käsin. Tämä valmennus on sinulle.  Oma urapolku voi muuttua aivan valtavasti, kun saa yhdistettyä herkkyyden kannattelun sekä meidän kulttuurin maskuliinisen bisnesmaailman parhaat puolet yhteen. Ja pian ne voivat olla sinullakin käytössä!  

Tällä hetkellä valmennus on toteutumassa pilottivalmennuksena ja reaaliaikaisesti pienryhmän kanssa. Voit lukea valmennuksesta lisää täältä.

TULOSSA PIAN MYÖS ITSENÄISESTI KÄYTÄVÄNÄ VERSIONA!

Oletko muuten jo Kamarin kirjeen tilaaja? Liity mukaan ja lunasta itsellesi ilmainen Henkisen kasvun minikurssi!


Liittymällä Kamarin kirjeen tilaajaksi alat kasvamaan oivalluksien kautta kohti oman näköistä elämää. Saat postia jatkossa 1-2 viikon välein. Samalla pääset lisäämään hyvinvointiasi kehon, mielen, tunteiden sekä energioidesi osalta nelipäiväisellä henkisen kasvun haasteella.

Lähde mukaan eheyttävään matkaan itseesi!

Asiakkaan suusta

“Tässä on ollut aivan ihania steppejä.<3 Aina kun mun päässä alkaa hälinä, alan kuuntelemaan Johannan nauhoitteita ja alan miettimään asioita eri perspektiivistä. Musta on aivan mahtavaa että mulla on sellainen valmentaja joka oikeesti inspiroi ja motivoi mua. Kun mä kuuntelen Johannaa, niin aivan kuin istuttais samassa huoneessa ja kuuntelen hiljaa ja mulla on täys fokus siihen mitä se kertoo mulle. Mä rauhoitun heti."

- Katri

Asiakkaan suusta

"Voi että mitä viisautta taas! Oon taas niin huolella pienennellyt itseäni täällä, koska niin herkästi uskon siihen, miten minut on ulkoapäin määritelty. En oo ennen tätäkään osannut ajatella näinpäin, ihmetelly vaan miksi itsestä tuntuu niin usein ihan eriltä, kuin ne toisten totuuksien määritelmät. Tämä on mulle kirjaimellisesti IHME, miten sun nostot osuu samaan hetkeen kun itse pohdin asioita. Oon ihan hurjan onnellinen, että lähdin sun luotsaamalle matkalle<3.”

- Ryhmävalmennukseen osallistuja

Asiakkaan suusta

"Odotin, että saisin jonkinnäköistä sisäistä rauhaa ja pysähtymistä itseni äärelle, ja tosiaankin sain sen. En malta odottaa, että pääsen uudestaan käymään askeleet läpi, ja sieltä löytyy varmasti tehtäviä, joita en muistakkaa ja pääsen asioissa syvemmälle. Videot olivat todella hyviä – jossain videoissa sanoit, että sinulle oli annettu palautetta että kuin ne olisivat kaikki yhtä energiahoitoa- ja voin yhtyä siihen. Tulin aina hyvälle, innostuneelle tuulelle, kun videoita katsoi.”

- Hanna

Pysähdy itsesi äärelle

Ja opi kuulemaan itseäsi vieläkin intuitiivisemmin.

Muutosta tapahtuu sisäisen olemuksesi tiedostamisella, sisäisellä työllä. Pysyvän muutoksen takana on kehon, mielen ja energioiden yhteistyö.
Kamarilla vaikutetaan herkän ihmisen tunteiden ja mielen hyvinvointiin henkisen kasvun harjoitusten, keho-mieliyhteyden sekä energioiden vahvistamisen avulla.

Että sinä voisit elää herkkänä ihmisenä oman näköistä, sekä -tuntuista elämää!

Tervetuloa mukaan!