Sielulähtöinen valmennus herkälle yrittäjälle

5 askelta omannäköisen yrittäjyyden luomiseen sydämestä käsin sekä näkyväksi tulemiseen

Sinun tyylilläsi ja sinulle sopivalla tavalla. Ala herkkyyden haltijaksi astellen sinun näköistä urapolkuasi ja luo haaveistasi totta.

Valmennus

Hei sinä herkkä yrittäjäsielu,  

Joka haluat uskallusta tulla näkyväksi yrityksesi kanssa ja luoda oman näköistä urapolkua ja yrittäjyyttä sydämestäsi käsin. Olit sitten aloitteleva yrittäjä, yrittäjyydestä haaveileva tai uusien ajatuksien kanssa yrityksesi kanssa, lukaise tämä, sillä tämä valmennus on sinulle.

Oma urapolku voi muuttua aivan valtavasti, kun saa yhdistettyä omat ainutlaatuisuutensa, herkkyyden kannattelun sekä meidän kulttuurin maskuliinisen bisnesmaailman parhaat puolet yhteen. Ja pian ne voivat olla sinullakin käytössä!  

Tässä valmennuksessa käydään läpi yrittäjyyden “elämänkaarta”, jolloin sinä voit luoda ja näkyä yrityksesi ja sielusi haaveiden kanssa aivan eri tavalla kuin tähän asti. Voit ajatella yrittäjyyden kaarta myrskyn jälkeisenä hymyn huulille nostattavana sateenkaarena, jonka päässä odottavaa aarretta kohti on valoisaa ja värikästä astella.  

Mitä valmennuksessa olisi luvassa? Itsekseen pähkäilystä, jumittamisesta ja epävarmuuden tunteesta inspiraatioon ja helppouteen! Seuraa herkän ja sielulähtöisen yrittäjän sydämen ääntä näiden viiden askeleen muodossa ja saavuta innostuksen mindset ja energiat, joka palvelee kaikista parhaiten sinun itsesi lisäksi myös unelmiesi asiakasta. Yritys, joka hehkuu ja välittää juuri sitä energiaa, mitä toivoisitkin.  

Tässä valmennuksessa sukelletaan syvälle yrityksesi sieluun, mutta sen lisäksi liihotellaan pilvissä ja alat konkreettisesti toteuttamaan innostuksen vallitessa niitä asioita, joista haaveilet - omannäköistä ja tuntuista urapolun luomista. Saat myös konkreettisia vinkkejä ja toimintamalleja helpottamaan yritystoimintaasi. Näillä toimilla on täysin suora yhteys myös siihen, miten tavoitat asiakkaasi ja saat heidät tarjoamiesi palveluiden pariin.

Jos tilanteesi on tämä:

- Olet vähän kahden vaiheilla… Haluat ja haaveilet, mutta ajatuksesi valtaa “entä jos” - mietteet silloin kun sydänlähtöisten ideoidesi olisi aika tulla esiin mielesi syövereistä… ja tarvitset selkeyttä ja kirkastusta yrityksesi sielulle ja sen ainutlaatuisuudelle. Sille että erotut ja tuot näkyväksi ainutlaatuisuuttasi.

- Et ehkä tunnu tavoittavan tarpeeksi oikeita ihmisiä ja mietit mitä muut ajattelevat sinun jutustasi… ja haluaisit niin kovin saada asiasi kerrottua juuri heille ja autettua heitä palveluidesi kautta.  

- Sinulla voi olla niin tärkeää sanottavaa, mutta et saa sanoitettua sitä tai ylitettyä kynnystä ja painettua julkaise-nappia varmoin mielin tuodaksesi sanottavaasi omana itsenäsi esille… ja tarvitset keinoja ja uskallusta tulla näkyväksi omana itsenäsi.  

- Koko yrittäjyys tuntuu välillä yhdeltä isolta möykyltä, etkä tiedä miten lähtisit sitä purkamaan ja edistämään, vaikka to do-listat pyörivät nenäsi edessä… et halua suorittaa tai uuvuttaa itseäsi ja tarvitset työkaluja sekä suunnitelman tähän hetkeen sekä tulevaisuuden tavoitteita kohti, että sinulla riittää voimavaroja ja aikaa niin asiakkaiden palveluun kuin itsellesikin.

- Sinusta tuntuu, että haluaisit valjastaa enemmän sisäisiä voimavaroja ja apuja helpottamaan urapolun kulkua… haluat ettei päättämättömyys, jumit tai pakonomainen tekeminen ja täydellisyyden tavoittelu valtaa tekemistä, vaan luot sydämestäsi käsin ja erotut joukosta.

Ajattele tilannetta kun:  

- Heräät aamuisin hymy huulilla ja luot täysin omannäköistä yritystä sinulle sopivalla tavalla, vahvuuksistasi ja ainutlaatuisuudestasi käsin ja ajatuksissasi on varmuutta siihen miten siitä kerrot  

- Vedät enemmän puoleesi unelmiesi asiakkaita, niitä keiden kanssa sinun on helppoa ja luontevaa olla tekemisissä ja asiakaskohtaamiset päättyvät kiitoksiin ja voittajafiiliksiin. Myös asiakkaat ja kohtaamiset voivat tuoda sinulle niin paljon voimavaroja, tiesithän sen!

- Sinulla on uskallusta ja toimivia työkaluja olla näkyvillä omana ainutlaatuisena itsenäsi juuri niissä kanavissa ja sillä tavalla, jotka sopivat sinulle. Tiedät miten sen teet ja sinulla jää aikaa niin paljon muuhunkin. Ei niin, että yrittäjyys hallitsee aikaasi ja ajatuksiasi, vaan sinä.

- Sinulla on selkeä visio toimintamallit siitä, mitä teet tänään, viikon ja kuukauden päästä. Sinulla on ikioma, sinun ainutlaatuista energiaa huokuva käsikirja, joka auttaa sinua urapolkusi hahmottamisessa tilanteessa kuin tilanteessa. Kuinka helppoa!

- Intuitio ja energiat kollegoinasi ohjaavat sinua ja antavat sinulle juuri niitä merkkejä, mitä milloinkin tarvitset - oli kyse sitten asioiden suunnittelusta, myynnistä tai asiakaskohtaamisesta. Lisää inspiraatiota, intuition voimaa ja luottamusta.    

Haluatko siis vahvistaa asemaasi varmuutta ja selkeyttä tuovien askeleiden avulla oman yrityksesi, aarteesi luojana ja hehkua innostusta sekä uskallusta? Haluatko lisätä yrityksesi arvoa ja myös sitä mistä käsin yritystäsi luot? Haluatko konkreettisia työkaluja, sekä oikeanlaista mindsettiä ja energiaa omannäköiselle urapolulle? Että yrityksesi on muutakin kuin haave, että tavoitat oikeita ihmisiä ja he haluavat palveluidesi pariin?

Ei itsensä kustannuksella, vaan itsestä käsin.

Jos kuulet kutsun, ilmoittauduthan pian mukaan. Pilottiversiossa paikkoja rajallinen määrä varmistaakseni täyden tukeni sekä tulokset jokaiselle pilottiin osallistuvalle.Mitä saat valmennukselta?  Valmennuksen runko ja sisältö 

Valmennus on pienryhmänä toteutettava kokonaisuus, johon kuuluu:

- Alkuun 1 tunnin mittainen henkilökohtainen mentorointitapaaminen, jossa kartoitetaan lähtötilanteesi ja saat jo ensimmäiset avut sekä vinkit mukaan matkaasi. Saat myös ensimmäiset tehtävät tehtäväksesi.

- Viisi yhteistä tapaamista. Jokaisen tapaamisen välille saat aiheen, aiheeseen liittyvän pohjustuksen sekä tehtävät, joita voit tehdä omalla ajallasi tapaamisten välillä. Tapaamisissa käydään läpi aiheen tehtäviä ja saat tarkennusta sekä ohjausta sinun polullesi, sinua mietityttävien asioiden kanssa

- Loppujen lopuksi sinulla on valmiina sinua, yritystäsi ja unelma-asiakastasi palveleva kokonaisuus, käsikirja, joka sisältää perustan alusta näkyväksi tuloon ja jopa myyntiin saakka. Tämä auttaa sinua urapolullasi aina helpompaan yrittäjyyteen palaamisessa!

- Pilotin vuoksi saat vielä henkilökohtaisen viestitukeni kysymyksille, joihin vastaan kerran viikossa, että varmistamme valmennuksen onnistumisen sekä myös sinun tavoitteesi valmennuksessa eteneväksi

- Huom. Sitoudut antamaan palautetta valmennuksesta osallistuessasi valmennukseen  


Valmennuksen aiheet:  

Ensimmäinen askel - Juuret ja potentiaali

Kaikki lähtee siitä, mitä sinussa on ja mitä haluat luoda. Tämän askeleen avulla tutustut paremmin sekä kirkastat yrityksesi sielua, asiantuntijuuttasi sekä perustaa, josta lähtee kaikki. Käydään myös jo tässä kohti läpi sitä, mitä kohti haluat mennä. Tämän askeleen taika on siinä, miten näet sen mitä sinussa on. Saat myös energioihisi, alitajuntaasi sekä hermostoosi vaikuttavan harjoituksen, joka valjastaa sinua uudelleen luomaasi todellisuuteen.

Toinen askel - Mitä ja kenelle 

Toinen aivan yhtä tärkeä asia perustan lisäksi on tietää, kenelle haluat tehdä, ketä varten yrityksesi on olemassa sinun lisäksesi sekä millä tavalla. Tällä askeleella jatkat vaikuttamista myös todellisiin syihin: uskomuksiisi sekä tunteisiisi, jotka joskus haittaavat yritystoiminnan luomista.

Kolmas askel - Omanlaisesti näkyvillä 

Käsittelee näkyväksi tulemista ja mikä siihen oikeasti vaikuttaa. Ohh lalaa! Asia, jonka kanssa ei ole varmastikaan koskaan valmis, koska muutos on ainoa pysyvä asia jonka mukana kuljemme, mutta mitä voi vahvistaa hyvinkin isosti. On aika tulla näkyväksi sinun tyylilläsi ja sinulle sopivalla tavalla!

Neljäs askel - Selkeyttä ja helpotusta yrittäjyyteen 

Yrittäjän mindset sekä yrittäjyyden helppous ja vapaus. Tämä on mielenkiintoinen teema ja kullanarvoinen yksinyrittäjyydessä, kun tehtäviin voi kuulua vaikka ja mitä sen lisäksi, että palvelet asiakkaita saadaksesi myös kassan kilisemään.  

Viides askel - Maagiset työkalut 

Ja nimenomaan yrittäjyyden näkökulmasta: miten voit hyödyntää intuitiota ja energioita yrittäjyytesi kanssa. Saat työkaluja ja vinkkejä niin yritystoiminnan luomiseen, tehtävien helpottamiseen sekä asiakaskohtaamisiin. Tämä on mieletön työkalupakki yrittäjyytesi varrelle!

Saat myös jokaisen askeleen teemoihin kuuluvia lisätehtäviä tukemaan matkaasi, jos aihe on sinulle erityisen tärkeä ja ajankohtainen.

Bonukset:  

- Toimiva sisältösuunnitelma someen. Ei enää liikaa aikaa ja miettimistä siihen mitä postaisi, milloin postaisi ja millä tavalla, vaan niin että aikaa jää muuhunkin.  

- Vaikuta alitajuntaasi ja rauhoita egoasi! Valmiit pohjat jotka vaikuttavat niin egoon kuin intuitioon suotuisasti yritystoimintasi ja uusien suunnitelmiesi kanssa. On tärkeää että molemmat aivopuoliskosi toimivat yhteistyössä, näin valjastat tavoitteitasi aivan uusille urille.

- Tyrkyttämisestä palvelun tarjoamiseen -vinkit. Näillä vinkeillä helpotat oloasi markkinoinnin ja myynnin parissa ja teet siitä itsellesi mukavempaa.

Jos haluat tutustua valmennuksen sisältöön paremmin, löydät tarkemman sisällysluettelon täältä.Valmentajanasi tällä matkalla

Minä olen Johanna Ihme, henkisen kasvun valmentaja, energiahoitaja sekä opettaja (OAMK). Sekä tietysti myös yrittäjä.

Loin tämän valmennuksen:

-  10 vuoden yrittäjyystaustan (2 yritystä),
- +12 vuoden esihenkilökokemuksen,
- +18 vuoden asiakaslähtöisen työkokemuksen,
-  sekä käymieni yrittäjyys-, markkinointi- ja myyntikoulutuksien pohjalta. Minulta löytyy myös titteli Yrityskasvatusosaaja.
-  Eihän toki unohdeta myöskään Elämänhallinnan ohjaajan työ-, talous-, raha- ja vaurausteemoja, sekä henkisen kasvun periaatteita, joita tulet näkemään valmennuksessa.

Olen luonut yrittäjyyttä niin maskuliinisen kovan tekemisen ja rationaalisen ajattelun, kuin intuitiivisen ja lempeämmän feminiinin energiankin kautta ja voin sanoa, että herkän ja sielulähtöisen yrittäjyyden polkua valitessa oikeita vaihtoehtoja on vain yksi. Ei itsensä kustannuksella vaan itsestä käsin.

Tiedän myös, että pienyrittäjän on oltava aika monessa roolissa samaan aikaan, koska kaikkea ei vaan ole helposti mahdollista ulkoistaa. Tällöin on hyvin tärkeää olla toimivat menetelmät yrityksen asioiden hoitamiseen.

Valmennus on omiaan ja täydellinen investointi herkälle yrittäjäsielulle, joka haluaa luoda yrittäjyyttään sydämestään käsin. Empaattisemmin ja omalla tavallaan, eikä niinkään suorituskeskeisyyden kautta. Niin kuin minäkin.

Siksi tarjoan sinulle vaihtoehtoa, jolla pääset vähemmällä kompuroinnilla kohti sinun näköistä ja tuntuista urapolkua.  

Toivottavasti näen sinutkin valmennuksessa!

Muista valmennuksistani sanottua

“Aivan huikee päivä tänään! Mulle avautui tänään aivan uskomattoman upeat mahdollisuudet työasioissa ja oon niin kiitollinen, innostunut ja onnellinen. Tähän liittyy paljon sitä rohkeutta ja uskallusta mutta nyt sitä löytyy kun blokki on lähtenyt pois. Ei siis muuta kuin kohti unelmia, kiitos sulle kaikesta!<3"

Muista valmennuksistani sanottua

“Kiitos ihan tosi paljon tapaamisesta! Ensimmäinen kerta ja mulla olo keveni heti! Nyt on niin kiitollinen fiilis! Sun kanssa on niin luontevaa jotenkin keskustella asioista ja löydät oikeet sanat tilanteessa ku tilanteessa. Oot kyllä pätevä työssäs ja susta näkee että nautit siitä mitä teet! Ymmärrät ja kuuntelet hyvin.<3”

Muista valmennuksistani sanottua

“Voi kiitos ihana!<3 Siis nyt on niin paljon lähtenyt liikkeelle ja avautunut että huhhuh! Oon hyödyntänyt paljon valmennuksen oppeja ja tunnen jotenkin ihan sielutasolla että mun polku kirkastuu askel kerrallaan, välillä tulee jotain pientä harppauksia takaisin mut niin isojen muutosten edellä oon niin hyväksyn täysin ja luotan kaikkiin näihin vaiheisiin.<3<3"

Aloitus ja valmennuksen hinta

Mentorointipuhelut toteutetaan viikkojen 13 ja 14 aikana, ensimmäinen yhteinen tapaaminen on viikolla 15 jatkuen viikko kerrallaan viisi kertaa. Tarkemmat tapaamisajat ja tiedot saat liittyessäsi mukaan.  

Valmennuksen hinta ja kustannus on rahallisesti sinulle pilottina vain 3 x 83 € + ALV 24 % tai kertamaksuna 249 € + ALV 24 % (normaalisti hinta on yli kolminkertainen), vaikka sinun saamasi arvo voi olla jopa mittaamaton.

Myös pidempi osamaksumahdollisuus! Halutessasi pidemmän osamaksuvaihtoehdon, laita viestiä niin katsotaan sinun tilanteeseen sopiva ratkaisu: johanna@energiakamariihme.fi

Muutenkin jos jokin mietityttää, laita viestiä ja katsotaan yhdessä, onko valmennus sinun tilanteeseen sopiva. Tarjoan ennen valmennusta yhteistä puhelua, joka toimii samalla jo mentorointihetkenä sinun tilanteeseen. Puhelun varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Mietityttääkö sinua joku? Katso alta vielä vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Sopiikohan tämä valmennus minulle?

Tämä sopii sinulle, jos olet yrittäjähenkinen, koet olevasi herkkä ja luot yrittäjyyttäsi sydämestä käsin. Toivot lempeyttä ja selkeyttä yrittäjyyteen ennemmin, kuin kovaa tekemistä ja pelkkää rationaalista ajattelua. Suositeltavaa olisi myös, että ensisijaisesti yrityksesi intentio olisi tuoda apua kanssaihmisille, palveluita myyvä tai asiakaskohtaamisia sisältävä.

Tarvitseeko sinulla olla yritystä osallistuaksesi valmennukseen?

Ei tarvitse. Riittää jos haaveilet yrittäjyydestä tai muuten omannäköisen uran luomisesta.  

Entä jos olen toiminut yrittäjänä jo kauemmin? 

Jos haluat kirkastaa yrityksesi sielua, tulla luonnollisesti näkyvämmäksi sekä konkreettisia ja uuden ajan työkaluja helpottamaan yrittäjyyttä, tämä valmennus sopii myös sinulle vaikka olisitkin konkarimpi.  

Entäs jos olen sivutoiminen yrittäjä?

Askeleet toimii mainiosti myös sivutoimiselle yrittäjälle ja on sovellettavissa hyvin monen näköiseen yrittäjyyteen!  

Tarvitseeko minulla olla henkisen alan yritys, että kannattaisi osallistua valmennukseen?

Ei tietenkään, mutta ei se myöskään haittaa mitään! Valmennus on hyvä sinulle, jos koet olevasi herkkä, sekä jossain määrin intuitiivinen ja kiinnostunut holistisesta näkökulmasta. Tällöin uskon vahvasti että valmennus hyödyttää sinua urapolullasi.  

Saanko apua myös yritystoiminnan aloittamiseen tai muuhun yritystoimintaan liittyvään tekemiseen?

Saat, mutta pääasiassa keskitymme kuitenkin valmennuksen pääaiheisiin. Minulla on osaamista yrityksen perustamisen toimista kirjanpitoon, kotisivujen rakentamisesta palvelujen muotoiluun ja hinnoitteluun, kuten markkinoinnista ja myynnistäkin. Jos toivot erityisesti apua myös näihin asioihin, voin tarjota sinulle myös henkilökohtaista valmennusaikaa pilottilaisen edulla. Voit kysyä minulta viestillä lisää tästä.


Annan sinulle myös tyytyväisyystakuun: valitettavasti valmennuksen luonteen vuoksi en palauta rahojasi takaisin, mutta jos sinulle jää yhtään epävarma olo vaikka olisit toteuttanut valmennusta ohjeiden mukaan ja osallistunut yhteisiin tapaamisiin, tarjoan ylimääräisen mentorointipuhelun, jossa keskitymme sinua vielä haastavaan teemaan. Et siis voi hävitä mitään osallistuessasi valmennukseen. 

Minkä arvoiseksi sinä ajattelet tulevaisuutesi urapolun olevan?