Energiakamari Ihme

Pysähdy itsesi äärelle

Pysyvän muutoksen takana on itsensä ymmärtäminen ja energioidensa vahvistaminen. Kamarilla vaikutetaan herkän ihmisen tunteiden ja mielen hyvinvointiin henkisen kasvun, keho-mieliyhteyden sekä energioiden avulla.

Hei, olen Johanna Ihme.

Hei, olen Johanna, henkisen kasvun valmentaja, opettaja (OAMK) sekä energiahoitaja.  

Autan herkkiä ihmisiä vahvistamaan omaa voimaansa, intuitiotaan ja askeltamaan kohti oman näköistä elämää. Vapautumaan turhasta kuormittumisesta ja miellyttämisestä kohti läsnäoloa, selkeämpiä rajoja ja parempaa itsetuntoa.

Kohti uskallusta toteuttaa vieläkin enemmän sitä, mistä sisimmässään haaveilee.

Kulje kanssani omaan voimaasi

Autan sinua kasvamaan unelmiesi kokoiseksi askel askeelta.

Koetko herkkänä ihmisenä haasteita elämässäsi: Käyt ylikierroksilla? Etsit rajojasi ja suuntaa elämällesi? Haluat saavuttaa sisäistä rauhaa ja tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden välillä? Haluat kuulla itseäsi paremmin ja olla enemmän läsnä kokeaksesi elämän ihmeellisyyksiä? Haluat uskaltaa luoda enemmän oman näköistä elämää?  

Autan herkkää ihmistä voimaantumaan ja voimaan paremmin henkisen kasvun valmennusten, verkkokurssien sekä energiahoitojen ja kraniosakraaliterapian avulla. Kaikki palveluni perustuvat keho-mieli yhteyden vahvistamiseen, tunteisiin sekä energioihin, jolloin kuulet itseäsi intuitiivisesti enemmän ja tietoisemmin. Silloin alat kasvamaan unelmiesi kokoiseksi.

Liity Kamarin kirjeen tilaajaksi ja lunasta itsellesi ilmainen Henkisen kasvun minikurssi!

Liittymällä Kamarin kirjeen tilaajaksi alat kasvamaan oivalluksien kautta kohti oman näköistä elämää. Saat postia jatkossa 1-2 viikon välein. Samalla pääset lisäämään hyvinvointiasi kehon, mielen, tunteiden sekä energioidesi osalta nelipäiväisellä henkisen kasvun haasteella.  

Lähde mukaan eheyttävään matkaan itseesi!

Ihmetellen blogi

Ihmetellen -kirjoitusten parissa lisäät tietoisuutta ja oivalluksia energioista, keho-mieli hyvinvoinnista ja -yhteydestä sekä tunteiden vaikutuksista tasapainoiseen ja läsnäolevaan elämään. Tervetuloa sukeltamaan itseesi, ota kuppi kuumaa ja hyvä asento!

Ihmetelläänhän yhdessä lisää instagramissa!