Oivalluttavat rentoutushoidot

Pysähdy itsesi äärelle kehosi ja energioidesi kautta

Kehosi viestit- rentoutushoito

Pysähdy kehosi äärelle  

Kehosi viestit -rentoutushoito on kehoterapiaa ja syvärentoutusta energiahoidon ja kraniosakraaliterapian menetelmillä, jossa sukelletaan kuuntelemaan kehosi kertomaa ja samalla saavuttamaan parempaa hyvinvointia kehollesi.  

Kuulemalla kehosi viestejä ymmärrät itseäsi paremmin. Saat kokemuksen välittömästä palautumisen tunteesta ja kehoyhteydestä, jolloin voit havaita, että keho on ystäväsi ja tekee parhaansa puolestasi. Minä tuon näitä viestejä sinun kuultavaksesi.  

Mitä sinun kehosi kertoo kun se tulee kuulluksi ja ymmärretyksi?  Hoidossa vaikutetaan hermostoon, energiatasapainoon sekä kehon nesteisiin, jolloin elinvoimasi lisääntyy. Hoidossa vähennetään kokonaisvaltaisesti stressikuormaasi ja tuodaan sinua läsnäolevaksi hetkeen ja kehoosi.  

Hoito huolehtii luonnollisesta palautumisesta, mikä nykypäivän kuormituksessa voi jäädä huomiotta. Hoito antaa rentouttavan lepohetken arjen hälinään, laskee kierroksia sekä avaa energian virtauksia lempeydellään.  

Teen energiahoitoa ja kraniosakraaliterapiaa Oulussa, Oulunsalossa. Hoidon voi tehdä sovellettuna myös etänä.

Hinta:
Lähihoitona 70 min / 67 €
Etähoitona 30-40 min / 45 € +kattava hoitopalaute
(lue lisää ajanvarauksen kautta)

Sisäinen hehku -energiahoito lähi ja etä

Pysähdy energioidesi äärelle  

Henkistä kuntoutusta, jossa sukelletaan syvälle energioidesi syvimpiin sopukoihin.  

Energioissa on paljon toimintaasi, ajatuksiisi ja elämääsi vaikuttavia asioita, joita tuon tietoisuuteesi ja samalla vapautan sekä eheytän energioitasi syvällisesti. Kanavoin sinulle myös intuitiivisesti energioistasi nousevia teemoja.  

Hoidan erityisesti aiheita: chakrat, feminiini-maskuliini energioiden tasapaino, sisäinen lapsi, itsetunto, tunnetyöskentely, suorittaminen ja uupumus.  

Hoito keventää kokonaisvaltaisesti oloasi ja energiat pääsevät toimimaan enemmän sinun parhaaksesi. Hoidon vaikutuksesta elät vapaampaa, kevyempää elämää luottamuksen, ilon ja rakkauden tilassa.  

Kasvun siemen on jo sinussa. Avataan se vain näkyväksi. 

Teen Sisäinen hehku -energiahoitoa Oulussa, Oulunsalossa. Hoidon voi tehdä myös etänä.

Hinta:
Lähihoitona 70 min / 67 €
Etähoitona 30-40 min / 45 € +kattava hoitopalaute
(lue lisää ajanvarauksen kautta)

Kehosi viestit -hoidosta sanottua

“Kranion ja energiahoidon yhdistelmä Johannan tekemänä oli uskomattoman tehokas kehon jumeja ja tunteita purkava kokemus. Rangasta, rintakehästä ja kaulasta löytyi pitkään vihoitelleet jumikohdat, joita hieronnalla ei oo saatu purettua, mutta nyt viimein aukesi nostaen pintaan muistot tunteineen, joita ei olisi edes ajatellut enää säilövänsä. Hoidon jälkeen oli ihanan rauhallinen olo eikä edes aina stressaava kaupungilla olo saanut energioita nollattua vaan päinvastoin. Hoito tuntui jatkuvan vielä seuraavanakin päivänä ja olo oli tosi virkeä ja letkeä. Johannalta sai myös ihania vinkkejä oman energian säilyttämiseen.<3 Ihan huippu hoito. Niin ihana, kun viimein oikeasti tuntuu että pääsee nuihin syviin ongelmiin kiinni ja sinä saat vielä ne tunteet sieltä takaa nostettua esiin ja pois. Oot kyllä niin oikeissa hommissa!”

Asiakas 37 v.

Kehosi viestit -hoidosta sanottua

“En olis uskonu minkälaisen avun sain eilen kun kävin energiahoito ja kraniosakraaliterapia yhdistelmähoidossa! Rintakehä aukesi pitkän flunssakauden jäljiltä, paljo helpompi hengittää ja olla. Samalla helpotti kallonpohjan jumit.”

Asiakas 30 v.

“Voi että on ollu hyvä olo sun superhyvän hoidon jälkeen<3 Hoidon jälkeen töihin ajellessa koko kroppa jotenkin virtasi eri tavalla ja tuli kylmiä väreitä. Ootan kovasti, että pääsen varaamaan seuraavan käyntiajan.<3 Nyt saunan lämmitykseen ja edelleen ihmettelemään, miten olo voi olla näin kevyt ja tyytyväinen! Kiitos vielä mahtavasta kokemuksesta!<3”

Asiakas 35 v.

Sisäinen hehku -energiahoidosta sanottua

  “Tää on paras energiahoito missä oon ollu, vaikka useilla oon käyny. Aivan ihana! Kiitos Johanna aivan ihanasta hoidosta 🥰✨Jäi kevyt ja hyvä olo.”

Asiakas 35 v.

 “Olipa hyvä hoito. En ymmärrä miten osaat ja onnistut tekemään tuon ja nostat just ne asiat esille, mihin on pitänytkin kiinnittää huomiota. Herkkänä ihmisenä pistin merkille, että jotkut asiat osu aika herkkään kohtaan, mutta et kyllä varmaan sievemmin ois voinu niitä asioita enää esittää. Ne asiat on just niitä, joita ite lakasee helposti maton alle. Pitkään palleassa ollut paineen tunne ahdistuksesta lähti hoidon aikana pois. Tosi positiivinen olo jäi hoidosta.”

Asiakas 37 v.