Läsnäolon lähde

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan feminiinisen voiman sekä feminiinin ja maskuliinin tasapainon kiehtovaan maailmaan. Aloita matka omaan voimaasi.

Tällä kurssilla...

Pysähdy itsesi äärelle ja voimaannu itsenäisesti Läsnäolon lähde -verkkokurssin avulla!

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat vähentää suorittamisen ja kiireen tunteita, yli-itsenäisyyttä tai liikaa miellyttämistä sekä rajojen hakemista... Ja ennemmin vahvistaa tilalle läsnäoloa, parempaa itsensä kuulemista sekä omaa voimaa.  

Läsnäolon lähde -verkkokurssilla pääset sukeltamaan feminiinisen voiman sekä feminiinin ja maskuliinin tasapainon kiehtovaan maailmaan. Pääset vahvistamaan matkaa omaan voimaasi.    

Sen voiman, joka…
     
- on oikean suunnan näyttävä sisäinen kompassi elämäsi eri tilanteissa.

- on poljettu niin pitkään kun “kyllä minä pärjään” ja “minä itse” -asenne on vallinnut, ja on pitänyt vain jaksaa ja suoriutua.    

- tuo sisäistä rauhaa ja läsnäoloa.    

Tämä voima on feminiiniä energiaa, joka nousee pinnalle vauhdilla. Irti vääristyneistä ajatus- ja toimintamalleista, sekä häpeän ja itsensä pienentämisen tunteista. Irti suorittamisesta ja jatkuvasta stressistä. Kaikki tämä on loppujen lopuksi vain itsensä “vääristynyttä” suojelemista, johon voimme joka hetki vaikuttaa.    

Silloin ego sekä maskuliinienergia antautuu tuottamaan hyvää, alkaa yhteistyöhön. Silloin myös heijastamme ulkomaailmaan sitä, minkälaista kohtelua itsellemme oikeasti toivomme. Silloin elämme läsnäolon ja sisäisen rauhan tilassa.

Saat ja opit kurssilla:      

- Tehokkaan harjoituksen ja meditaation matkaasi tukemaan kurssin aikana ja sen jälkeen. Rauhoitat ylikierroksilla ollutta hermostoasi, tasapainotat ja vahvistat energioitasi sekä vaikutat positiivisesti alitajuntaasi, joka muuttaa uskomusjärjestelmääsi ja todellisuuttasi.    

- Tietoa feminiinisestä energiasta meissä, sekä miten palaat juurillesi ja itseesi, omiin energioihisi    

- Ymmärrystä feminiinistä ja maskuliinista käsikädessä, miten vahvistat niiden eheää yhteyttä ja tasapainoa sekä omia rajojasi    

- Varjotyön avulla päästät irti rajoittavista uskomuksista    

- Valotyön avulla vaalit sisäistä ääntäsi ja sydänyhteyttäsi    

- Sukellat omaan voimaasi eri näkökulmista: miten lisäät elämän virralle sekä syklisyydelle antautumista ja helpotat elämääsi niiden avulla, miten vahvistat omaa voimaasi    

- Saat tehtävän, joka auttaa vapautumaan ja päästämään irti asioista, mitkä eivät ole enää sinun parhaaksi - jotta voit alkaa luomaan vieläkin enemmän oman näköistä ja tuntuista elämää  

Kurssi sisältää moduuleja, jossa syvennät ymmärrystäsi omasta voimastasi sekä saat työkaluja joilla toimit tietoisemmin ja läsnäolon tilasta käsin itseäsi kuunnellen, tasapainotat feminiini ja maskuliinienergioitasi sekä vahvistat itsestä käsin elämistä. Moduuleihin kuuluu sukellukset eri aiheisiin, tehtäviä ja harjoituksia sekä alitajuntaan vaikuttavia meditaatioita.   

Kurssin moduulit

Liittyessäsi kurssille pääset heti käsiksi materiaaleihin!

Ohjaajasi tällä matkalla: Johanna Ihme

Henkisen kasvun valmentaja, energiahoitaja sekä opettaja (OAMK)

Hei, minä olen Johanna. Omaa henkistä herkkyyden polkuani olen kulkenut tietoisesti jo yli 12 vuotta.

Olen opiskellut ja elänyt tätä polkua hyvin erilaisten oppien ja mentorien johdolla, ja pikkuhiljaa olin risteyksessä, josta alkoi minun kasvumatkani ohjaajaksi muille. Kokemani kautta olen kasvanut intuitiivisesti sisimpäni kuuntelijaksi, omat rajansa selkeästi pitäväksi sekä itsensä puolella seisovaksi ihmiseksi.

Janoan intohimoisesti jakaa merkityksellisemmän ja kevyemmän polun kulkemista myös muille. Sinulle. Polkua, jossa herkkyys ja henkinen kasvu kulkevat käsi kädessä, voimaannuttaen jokaista herkkää ihmistä intuitiostaan käsin. Enemmän tarinastani voit käydä lukemassa täältä.

Autan herkkiä ihmisiä löytämään oman voimansa ja askeltamaan kohti oman näköistä elämää henkisen kasvun menetelmin. Vapautumaan turhasta kuormittumisesta ja miellyttämisestä kohti läsnäoloa, selkeämpiä rajoja ja parempaa itsetuntoa. Kohti sitä, mistä sisimmässään haaveilee!  

Lähde kanssani Läsnäolon lähde -verkkokurssin myötä kehittämään myös sinun henkistä kasvuasi!


Innostuksen energioilla, Herkkä ja villisieluinen Johanna Ihme

Kurssin hinta 57 € Sis. ALV

Alta pääset maksamaan korttimaksulla ja välittömän pääsyn kurssille. Jos haluat maksaa verkkopankin kautta, siirry alempana olevasta painikkeesta "Ostan verkkomaksulla" -kohtaan. Tällöin saat pääsyn kurssille 2 vuorokauden kuluttua ostosta.

Lähde vahvistamaan matkaa omaan voimaasi.