Verkkokurssit

Pysähdy itsesi äärelle ja voimaannu itsenäisesti

Energiakamari Ihmeellä on tarjolla kolme itsenäisesti käytävää, voimaannuttavaa ja helposti arkeen mukaan otettavaa verkkokurssia:

Läsnäolon lähde -verkkokurssi

Sopii sinulle, joka ajaudut suorittamaan, tavoittelemaan aina vain enemmän sekä elämään elämää “kyllä minä pärjään” -asenteella, joka kertoo että elät maskuliinin energian sekä egon kautta turhan paljon.  

Sinulle, joka haluat kuunnella itseäsi paremmin, elää läsnäolon tilassa sekä omasta voimasta käsin, johon auttaa feminiinin energian vahvistaminen sekä elämän syklisyyden ymmärtäminen.  

Kurssilla tutustut ja lisäät ymmärrystäsi omasta voimastasi ja siitä miten voit itse vaikuttaa sisäisen rauhan vaalimiseen syklisyyden kautta, feminiini- ja maskuliinienergioiden tasapainoon sekä saat tehtäviä ja harjoituksia tukemaan palautumistasi sinuun itseesi, sisimpääsi, omiin energioihisi. Läsnäolon, sisäisen rauhan ja tasapainon tilaan.

Rauhoita kehosi, vahvista energiasi (Itsenäinen energia&hermostotyöskentely) -verkkokurssi

On sinulle, joka koet stressiä ja ylikierroksia, unettomuutta ja uupumusta. rauhoittamalla hermostoasi sekä työskentelemällä energioidesi kanssa, vaikutat kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiisi.  

Tällä kurssilla saat mukaasi ymmärryksen ja työkalupakin, johon voit palata aina, kun elämä vie liian lujaa. 

Herkkä voimaantuu sielustaan -kasvuohjelman itsenäinen verkkovalmennus

On sinulle, joka pidät itsenäisestä oppimisesta ja tiedon sekä taidon omaksumisesta. Mullistavia palautteita saaneen ryhmävalmennuksen seitsemän askeleen metodi saatavilla myös omalla ajallaan, itsenäisesti toteutettavassa muodossa!  

Herkällä ihmisellä on rikas sisäinen maailma. Kasvuohjelman seitsemän askeleen metodi vie sinua kohti itsesi syvempää ymmärtämistä sekä vahvistaa herkkyyttäsi, jonka kautta kasvat unelmiesi kokoiseksi.  

Valmennus on muutosmatka. Matka joka vie itseesi ja muuttaa sen avulla myös sen, mitä on ympärilläsi.

Asiakkaan suusta

“Tässä on ollut aivan ihania steppejä.<3 Aina kun mun päässä alkaa hälinä, alan kuuntelemaan Johannan nauhoitteita ja alan miettimään asioita eri perspektiivistä. Musta on aivan mahtavaa että mulla on sellainen valmentaja joka oikeesti inspiroi ja motivoi mua. Kun mä kuuntelen Johannaa, niin aivan kuin istuttais samassa huoneessa ja kuuntelen hiljaa ja mulla on täys fokus siihen mitä se kertoo mulle. Mä rauhoitun heti."

- Katri

Asiakkaan suusta

"Voi että mitä viisautta taas! Oon taas niin huolella pienennellyt itseäni täällä, koska niin herkästi uskon siihen, miten minut on ulkoapäin määritelty. En oo ennen tätäkään osannut ajatella näinpäin, ihmetelly vaan miksi itsestä tuntuu niin usein ihan eriltä, kuin ne toisten totuuksien määritelmät. Tämä on mulle kirjaimellisesti IHME, miten sun nostot osuu samaan hetkeen kun itse pohdin asioita. Oon ihan hurjan onnellinen, että lähdin sun luotsaamalle matkalle<3.”  

- Ryhmävalmennukseen osallistuja

Asiakkaan suusta

"Odotin, että saisin jonkinnäköistä sisäistä rauhaa ja pysähtymistä itseni äärelle, ja tosiaankin sain sen. En malta odottaa, että pääsen uudestaan käymään askeleet läpi, ja sieltä löytyy varmasti tehtäviä, joita en muistakkaa ja pääsen asioissa syvemmälle. Videot olivat todella hyviä – jossain videoissa sanoit, että sinulle oli annettu palautetta että kuin ne olisivat kaikki yhtä energiahoitoa- ja voin yhtyä siihen. Tulin aina hyvälle, innostuneelle tuulelle, kun videoita katsoi.”

- Hanna