0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Olen Johanna Ihme, Energiakamari Ihmeen luoja. Haluan auttaa sinua.

Energiakamari Ihme syntyi, kun olin ollut tienhaarassa ja sallinut vihdoin itseni kulkea sitä pehmeämpää ja lempeämpää polkua. Kaikkiin tapahtumiin ei voi vaikuttaa, mutta siihen miten suhtaudut elämään ja tapahtumiin, olet ainoa joka voi. Ja minä haluan auttaa myös sinua elämään tämän ajatuksen kautta aidosti.

Hyvinvointiyritys, jonka kautta voisin auttaa muita

Eheytymisen matkalla tutustuin myös siihen puoleen itsessäni, joka haluaa auttaa muitakin eheytymään ja voimaantumaan. Voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tai tarjota rentouttavan läsnäolemisen hetken kiireisen arjen keskelle. Siitä lähti kytemään ajatus Energiakamari Ihmeestä, omasta hyvinvointiyrityksestä, jonka kautta voisin auttaa muita.

Stressittömämpää ja kivuttomampaa elämää, suhtautumista elämään, eheytymistä elämänpolulla sekä lempeyttä itseä kohtaan haluan avata myös muille, auttaa sinua ymmärtämään ja ottamaan käyttöön oman sisäisen voimasi ja viisautesi. Kaikki lähtee sinusta, sinun sisältäsi. Haluan auttaa sinua vapautumaan kaikilla tasoilla niistä tukoksista, jotka saattavat hidastaa ja laimentaa elämänlaatuasi. Voit hakea palveluistani apua itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisäämiseen, henkisen kasvun tueksi, kehon kiputilojen tai muiden vaivojen helpottamiseksi tai antamaan itsellesi hemmottelevan rentoutumisen hetken, päätös on sinun.

Energiakamari Ihme ydin: kaikki lähtee sinusta, kaikki on jo sinussa

Kaikkiin tapahtumiin ei voi vaikuttaa, mutta siihen miten suhtaudut elämään ja tapahtumiin, olet ainoa joka voi. Ja minä haluan auttaa myös sinua elämään tämän ajatuksen kautta aidosti.

Olen koulutukseltani energiahoitaja, tuleva opettaja, itsetuntemus ja elämänhallinnan ohjaaja sekä meditaatio- ja rentoutusohjaaja. Olen myös opiskellut kraniosakraaliterapiaa, mikä vei minut aivan mennessään. Koulutukseni ja taustani ansioista minulla on syvä ymmärrys keho-mieliyhteydestä ja siitä, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ajatukseni on myös sitä, että oire ei ole aina syy, vaan on katsomisen arvoista kurkistaa, mitä tuon vaivan taustalla on, oli kyse sitten vaivaavista ajatuksista, tunteista tai kehollisista oireista. Jos haluat tutustua minuun taustaani ja käymiini koulutuksiin, kerron niistä Minun polkuni -sivulla. Jaan siellä myös ihania kirjallisuus-vinkkejä sinun polullesi!

Arvoni yrittäjänä

Olen pienestä pitäen mummuni jalan jäljissä ollut kiinnostunut luontaisesta itsensä hoitamisesta ja itsensä kuuntelusta. Vasta aikuisena kuitenkin tajusin, mitä se oikeasti tarkoittaa. Kuunnella kehoaan, mitä se koettaa kertoa. Kuunnella itseään, mikä on oikeasti itselle hyväksi. Lämpimästi suosittelen jokaista pysähtyä kuuntelemaan ja havainnoimaan, mitä tietyn oireen taustalla voi olla ja mitä keho, mieli tai sielu oikeasti tarvitsee.

Arvojani yrittäjänä on toimia asiakkaan parhaaksi ja kuuntelen aina asiakasta. Eettisesti toimiminen on tärkeää, enkä toimi vastoin asiakkaan toiveita. Minulla on vaitiolovelvollisuus palveluistani. Ohjaajana ja hoitajana olen lempeä, rehellinen ja empaattinen sekä helposti lähestyttävä, näin minusta on sanottu. Haluan että sinulla on mahdollisimman hyvä olla. Luon Kamarin toimintaa, koska visioni on lisätä luonnollista hyvinvointia ja harmoniaa elämään niin fyysisesti kuin henkisestikin, jokainen on sen ansainnut.

Koska olen itse käynyt pyörimässä ne kaikki pohjamudat suorittamisen, miellyttämisen, ilman rajoja elämisen, ja oman hyvinvoinnin kustannuksella elämisen osalta, voin taata, että osaan auttaa sinut lempeästi ja helpommin kohti kevyempää elämää. Auttaa sinua kohtaamaan itsesi ja ne piilossa olevat ajatukset ja tunteet armollisemmin, mutta totuudellisesti ja vapautumaan niistä. Jos itse niin haluat ja jos olet siihen valmis. Ja usko minua, jos nämä aiheet sinua kutsuvat, niin olet valmis.