Energiakamari Ihmeen tarinaHei, olen Johanna Ihme, henkisen kasvun valmentaja, energiahoitaja sekä opettaja (OAMK).

 Autan herkkiä ihmisiä löytämään oman voimansa ja askeltamaan kohti oman näköistä elämää henkisen kasvun menetelmin. Vapautumaan turhasta kuormittumisesta ja miellyttämisestä kohti läsnäoloa, selkeämpiä rajoja ja parempaa itsetuntoa. Kohti sitä, mistä sisimmässään haaveilee!

Kuka astelee Energiakamari Ihmeen askelin?

Olen herkkä ja villi sydäminen, oman näköisen elämän etsijä. Unelmiensa kokoiseksi kasvanut utelias matkalainen, joka ajautui karikkoisiin olosuhteisiin.


Pitkään ihmettelin itsestäni eksyneenä elämääni ja etsin suuntaani.

Monet keholliset ongelmat unettomuudesta selittämättömiin kipuihin vaivasivat minua. Elin suorittaen ja pienensin itseäni. Koin levottomuutta, riittämättömyyttä ja uupumusta. Olo oli itselleen vieras. Peilikuva samaan aikaan niin tuttu ja tuntematon.

Toistin samaa kaavaa päivästä toiseen.

Työpäivien jälkeen lysähdin itkemään olohuoneen lattialle mummoni kutoman räsymaton päälle. Kahden Suomenlapinkoiran lohduttaessa lakaisin tuon värikkään räsymaton alle tosiasiat, joita en voinut kohdata.

Kunnes eräänä päivänä lääkäri kysyi minulta: “Mitä minulle kuuluu?”

Silloin romahdin ja kaikki purkautui ulos. Tiedostin, että en voinut hyvin, ja minun oli pakko hyväksyä tilanne.

Romahduksen jälkeen

Hiljalleen aloin tutustua itseeni uudelleen. Kysyä, mitä minulle kuuluu ja mitä oikeasti haluan.

Matkalla itseeni kohtasin myös herkkyyteni sekä henkisen polkuni. Erityisherkkyyden ymmärtäminen värisytti maailmaani tavalla, joka alkoi muokata elämän karikkoani sileäksi ja vakaaksi perustaksi. Minun ei tarvinnut enää suojautua kuoreeni, vaan aloin opetella elämään omasta sisäisestä voimastani käsin.

Vähitellen itsetutkiskelun ja henkisen kasvun kautta kuoriuduin oman näköiseen elämään, jossa astelen itseni kokoisilla kengillä. Aloin katsella elämääni kannattelevien kallioiden päältä kuin kauneinta horisonttimaisemaa. Kasvoin unelmieni kokoiseksi.

Vaalin tänä päivänä ajatusta, että kasvun siemen on jo meissä. Kaikki lähtee itsestä. Että oire ei ole aina syy, vaan on katsomisen arvoista kurkistaa, mitä tuon vaivan taustalla on, oli kyse sitten häiritsevistä ajatuksista, tunteista tai kehollisista oireista.

  Kuoriutua rajattomasta ja suunnattomasta elämästä herkkyyttä kannattelevaan sisäiseen hehkuun  – intuition ihmeeseen. 

Kotiinpaluusta itseen kasvoi Kamarin missio  

Omasta intuitiostaan käsin meillä jokaisella on mahdollisuus tuntea aitoa ja vahvaa luottamusta itseen. Tuntea, ettei ole herkkänä ihmisenä eksyksissä omassa elämässään. Että ei eläisi elämää, joka on jonkun toisen näköinen, ettei astele vääränkokoisissa kengissä.  

Kamarin tärkein ajatus on saada sinut oivaltamaan, että olet itse oman onnellisuutesi lähde. Sinussa on jo unelmiesi siemen. Että voi sanoa pyyteettömästi itselleen sanat “rakas, onneksi sinä olet siinä, sinä saat minut taistelemaan elämän karikoita vastaan. Sinussa on se jokin. Sinä ansaitset kasvaa unelmiesi kokoiseksi.”  


Siksi haluan kysyä nyt sinulta: “Mitä sinulle kuuluu?”  

Energiakamari Ihme on turvallinen tila, jossa olen kysymässä sinulta: “Mitä sinulle kuuluu? Miten voit?” Olen kanssakulkijana henkisellä polullasi kuorimassa ympäriltäsi sitä raskasta ja hallitsevaa karikkoa, joka estää sinua kohtaamasta aidosti itseäsi, jotta pääset taas kokemaan elämän ihmeellisen hehkun.  

Autan sinua tiedostumaan ja kuorimaan esille sitä aidointa ajatusta ja elämään sen mukaan, että sinä olet itselle tuki ja turva, se kannattelija, jonka jokainen elämäänsä tarvitsee ja ansaitsee. Ulkopuolelta tulevat asiat tukevat matkaasi ja kasvattavat sinua, mutta ne ne eivät tee muutosta tai työtä puolestasi.  


Autan sinua kohtaamaan itsesi  

Sisäinen matka tuo muutoksen ja kasvun. Kasvumatkan kautta kaikkine kipukohtineen ja merkityksellisine voimahetkineen kasvat elämään itsesi puolella intuitiivisesti itseäsi kuunnellen. Alat kasvamaan unelmiesi kokoiseksi.  

Autan sinua henkisten valmennusten, energiahoitojen ja kraniosakraaliterapian kautta yhdistymään ja ottamaan käyttöön oman sisäisen voimasi ja viisautesi, intuitiosi, joka kannattelee herkkyyttäsi. Autan vapautumaan tukoksista kehon, mielen ja tunteiden tasolla, jotka hidastavat ja laimentavat elämänlaatuasi.  

Koska olen itse kokenut suorittamisen, miellyttämisen ja ilman rajoja elämisen karikot, voit luottaa siihen, että ohjaan sinut lempeästi kohti kevyempää elämää. Autan sinua kohtaamaan itsesi ja piilossa olevat ajatuksesi ja tunteesi armollisemmin, ja vapautumaan niistä.  

Vain kohtaamalla totuuden itsessäsi, voit alkaa vapautumaan taakastasi.  

Autan sinua kasvamaan unelmiesi kokoiseksi askel askeleelta.

Kasvun siemen on jo sinussa. 

Minun astelemani polku, josta ammennan oppini

- 2009 Ensimmäinen tietoinen kosketukseni energiamaailmaan

- 2013 Sukellus itsetuntemukseen, herkkyyteen ja henkiseen kasvuun, joka lähti ajatuksesta "nyt saa riittää, haluan muutosta mun elämään"

- 2014 Kaikki kerkesi kuitenkin olla jo liikaa ja uupumus pysäytti kaiken

- 2018 Koko elämäni kääntyi ylösalaisin kuoriutuessani oman näköiseen elämääni herkkyyden vahvistamisen sekä henkisen kasvun avulla

- 2020 Energioiden, läsnäolon ja tasapainon, sekä keho-mieliyhteyden merkitys vahvistui suuresti, kuten syvempi halu auttaa muita

- 2023 Nautin todella suuresti kylvämäni siemenien kasvusta ja astelen unelmieni kokoista polkua

Lisäksi kehitän osaamistani ja tietoisuustaitojani jatkuvasti:


 • OAMK:lla Opettajan pedagogiset opinnot, ammatillinen opettajankoulutus
 • HLF® Elämänhallinnan ohjaajan sekä meditaatio- ja itsetuntemusohjaajan koulutukset
 • Suomen Energiahoitajien 1&2 tasot: Energeettinen jäsenkorjaus, Energiakehon hoito, Tunnekehon hoito, Jatko 1 & 2 kurssit
 • Select potentionalsin Solar fusion treatment® - sisäisen kasvun muutosvalmennus ja energiahoitajan koulutusohjelma 
 • Traumaneuro coaching - valmentajakoulutus (menossa)
 • Upledger Finland Instituten kraniosakraaliterapian CS1-kurssi
 • Ong Namo Liven Kosminen kundaliinireiki -kurssi 
 • William Bengstonin Hands On Healing -kurssi
 • Graham Nichollsin Ho'oponopono and EFT Tapping Practitioner -kurssi
 • Sami Minkkisen NLP (neuro-linguistic programming) ja EMT (emotionaalinen manifestointi tekniikka) -ohjaajan peruskoulutukset
 • Erika Juusolan Parantava tietoisuus -koulutus
 • Mervi Bergstömin Intuitiivinen näkeminen -kurssi
 • Mervi Bergströmin Soul Healing -kasvuohjelma
 • Sekä vuosien varrella monen monta kurssia itsetuntemuksen, omien uskomusmallien sekä henkisen- ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen

Muuta minusta - minä erityisherkkänä

Energiat

En elä enää päivääkään ilman energiatyöskentelyä ja pysähtymistä itseni äärelle, niin paljolta ne ovat minut pelastaneet.

Tunnen ja aistin syvästi myös muita ihmisiä ja paikkojen energioita.

Ilo ja inspiraatio

Innostun nollasta sataan hetkessä, yleensä asiasta kuin asiasta. Inspiroidun esimerkiksi musiikista aivan valtavasti.

Minun ja tyttäreni yhteinen harrastus on kotona täysillä heittäytyen tanssiminen, se vapauttaa isosti.

Merkityksellisyys

Koen ääretöntä merkityksellisyyden tunnetta seremoniallisten rituaalien kautta.

Elän reiluuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta - epäoikeudenmukaisuus saa minut jyrähtämään kuin ukkonen.

Selväaistit

Juttelen niin henkioppailleni, kotieläimilleni sekä viherkasveillenikin. Usein myös itsekseni, sisäinen dialogi on minulle arkipäivää.

Elän mielikuvien kautta ja minulla on ääretön sisäinen maailma, koen olevani näkijä. Käytän myös paljon selvätuntoisuutta sekä selvätietoisuuden kykyäni.

Tasapaino ja läsnäolo

Harmonia ympärilläni luo sisäistä harmoniaa. Tasapaino kehossani, luo tasapainoa mieleeni - sekä toisinpäin. Korostan myös energioiden tasapainoa!

Tunnen erittäin syvästi ja saan helposti yhdestä pienestä tunteesta suuren ajatusvyöryn, ja toisinpäin - onneksi tänä päivänä minulla on työkalut vaikuttaa näihin tilanteisiin.

Luontoyhteys

Annos luontoyhteyttä päivittäin pitää minua läsnäolon tilassa ja vahvistaa energioitani.

Sieluni lepää ja lataudun meren äärellä, kuten horisonttimaisemia katsellessa muutenkin.

Rakastan kiviä ja niiden hipsuttelua.

Aloita kasvusi unelmiesi kokoiseksi (askel askeleelta)

Annetaan yhdessä intuitiosi kauniin kehityksen näkyä elämässäsi kuorimalla yltäsi raskasta ja kaiken peittävää karikkoa, joka ohjailee elämääsi. Ettet enää eläisi elämää, joka ei ole sinun näköinen.