0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Hei, olen Johanna Ihme, tunnevalmentaja, opettaja sekä energiahoitaja.

Autan herkkiä ihmisiä löytämään oman voimansa. Vapaaksi kuormittumisesta ja miellyttämisestä kohti läsnäoloa, selkeämpiä rajoja ja parempaa itsetuntoa.

Kuoriutua rajattomasta ja suunnattomasta elämästä herkkyyttä kannattelevaan sisäiseen hehkuun – intuition ihmeeseen.

Kuka astelee Energiakamari Ihmeen askelin?

Olen herkkä ja villi sydäminen, oman näköisen elämän etsijä. Unelmiensa kokoiseksi kasvanut utelias matkalainen, joka ajautui karikkoisiin olosuhteisiin. 

Pitkään ihmettelin itsestäni eksyneenä elämääni ja etsin suuntaan. 

Monet keholliset ongelmat unettomuudesta selittämättömiin kipuihin vaivasivat minua. Elin suorittaen ja pienensin itseäni. Koin levottomuutta, riittämättömyyttä ja uupumusta. Olo oli itselleen vieras. Peilikuva samaan aikaan niin tuttu ja tuntematon.

Toistin samaa kaavaa päivästä toiseen.

Työpäivien jälkeen lysähdin itkemään olohuoneen lattialle mummoni kutoman räsymaton päälle. Kahden Suomenlapinkoiran lohduttaessa lakaisin tuon värikkään räsymaton alle tosiasiat, joita en voinut kohdata. 

Kunnes eräänä päivänä lääkäri kysyi minulta: “Mitä minulle kuuluu?” 

Silloin romahdin ja kaikki purkautui ulos. Tiedostin, että en voinut hyvin, ja minun oli pakko hyväksyä tilanne. 

Romahduksen jälkeen

Hiljalleen aloin tutustua itseeni uudelleen. Kysyä, mitä minulle kuuluu ja mitä oikeasti haluan.

Matkalla itseeni kohtasin myös herkkyyteni. Erityisherkkyyden ymmärtäminen värisytti maailmaani tavalla, joka alkoi muokata elämän karikkoani sileäksi ja vakaaksi perustaksi. Minun ei tarvinnut enää suojautua kuoreeni, vaan aloin opetella elämään omasta sisäisestä voimastani käsin.

Vähitellen itsetutkiskelun ja henkisen kasvun kautta kuoriuduin oman näköiseen elämään, jossa astelen itseni kokoisilla kengillä. Aloin katsella elämääni kannattelevien kallioiden päältä kuin kauneinta horisonttimaisemaa. Kasvoin unelmieni kokoiseksi. 

Vaalin tänä päivänä ajatusta, että kasvun siemen on jo meissä. Kaikki lähtee itsestä. Että oire ei ole aina syy, vaan on katsomisen arvoista kurkistaa, mitä tuon vaivan taustalla on, oli kyse sitten häiritsevistä ajatuksista, tunteista tai kehollisista oireista.

Energiakamari Ihme ydin: kaikki lähtee sinusta, kaikki on jo sinussa

Kaikkiin tapahtumiin ei voi vaikuttaa, mutta siihen miten suhtaudut elämään ja tapahtumiin, olet ainoa joka voi. Ja minä haluan auttaa myös sinua elämään tämän ajatuksen kautta aidosti.

Kotiinpaluusta itseen kasvoi Kamarin missio 

Omasta intuitiostaan käsin meillä jokaisella on mahdollisuus tuntea aitoa ja vahvaa luottamusta itseen. Tuntea, ettei ole herkkänä ihmisenä eksyksissä omassa elämässään. Että ei eläisi elämää, joka on jonkun toisen näköinen, ettei astele vääränkokoisissa kengissä. 

Kamarin tärkein ajatus on saada sinut oivaltamaan, että olet itse oman onnellisuutesi lähde. Sinussa on jo unelmiesi siemen. Että voi sanoa pyyteettömästi itselleen sanat “rakas, onneksi sinä olet siinä, sinä saat minut taistelemaan elämän karikoita vastaan. Sinussa on se jokin. Sinä ansaitset kasvaa unelmiesi kokoiseksi.” 

Siksi haluan kysyä nyt sinulta: “Mitä sinulle kuuluu?”

Energiakamari Ihme on turvallinen tila, jossa olen kysymässä sinulta: “Mitä sinulle kuuluu? Miten voit?” Olen kanssakulkijana kuorimassa ympäriltäsi sitä raskasta ja hallitsevaa karikkoa, joka estää sinua kohtaamasta itseäsi, jotta pääset taas kokemaan elämän ihmeellisen hehkun.

Autan sinua ymmärtämään ja kuorimaan esille sitä aidointa ajatusta ja elämään sen mukaan, että sinä olet itselle tuki ja turva, se kannattelija, jonka jokainen elämäänsä tarvitsee ja ansaitsee. Ulkopuolelta tulevat asiat tukevat matkaasi ja kasvattavat sinua, mutta ne ne eivät tee muutosta tai työtä puolestasi. 

Autan sinua kohtaamaan itsesi

Sisäinen matka tuo muutoksen ja kasvun. Kasvumatkan kautta kaikkine kipukohtineen ja merkityksellisine voimahetkineen kasvat elämään itsesi puolella. Alat kasvamaan unelmiesi kokoiseksi. 

Autan sinua energiahoitojen ja henkisten valmennusten kautta yhdistymään ja ottamaan käyttöön oman sisäisen voimasi ja viisautesi, intuitiosi, joka kannattelee herkkyyttäsi. Autan vapautumaan tukoksista kehon, mielen ja tunteiden tasolla, jotka hidastavat ja laimentavat elämänlaatuasi. 

Koska olen itse kokenut suorittamisen, miellyttämisen ja ilman rajoja elämisen karikot, voit luottaa siihen, että ohjaan sinut lempeästi kohti kevyempää elämää. Autan sinua kohtaamaan itsesi ja piilossa olevat ajatuksesi ja tunteesi armollisemmin, ja vapautumaan niistä.

Vain kohtaamalla totuuden itsessäsi, voit alkaa vapautumaan taakastasi.

Autan sinua kasvamaan unelmiesi kokoiseksi askel askeleelta.