0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Olen Johanna Ihme, Energiakamari Ihmeen luoja. Haluan auttaa sinua.

Energiakamari Ihme syntyi, kun olin ollut tienhaarassa ja sallinut vihdoin itseni kulkea sitä pehmeämpää ja lempeämpää polkua. Kaikkiin tapahtumiin ei voi vaikuttaa, mutta siihen miten suhtaudut elämään ja tapahtumiin, olet ainoa joka voi. Ja minä haluan auttaa myös sinua elämään tämän ajatuksen kautta aidosti.

Hyvinvointiyritys, jonka kautta voisin auttaa muita

Eheytymisen matkalla tutustuin myös siihen puoleen itsessäni, joka haluaa auttaa muitakin eheytymään ja voimaantumaan. Voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tai tarjota rentouttavan läsnäolemisen hetken kiireisen arjen ja kaiken tekemisen keskelle. Siitä lähti kytemään ajatus Energiakamari Ihmeestä, omasta hyvinvointiyrityksestä, jonka kautta voisin auttaa muita.

Kun eheytyy omalla polullaan ja herää elämään itsensä puolella, herättää myös sielunsa elämään, herkän ja niin voimaannuttavan sielunsa. Sisäinen matka tuo muutoksen, tuo kasvun. Ja tuon kasvumatkan kautta kaikkine kipukohtineen ja merkityksellisine voimahetkineen kasvaa elämään itsensä puolella.

Ja sinä päivänä, kun piirsin mun mielen valkokankaalle tilan, jonka kautta voisin auttaa muita, mun sielu hymyili. Mun sielu heräsi luomisvoiman tanssiin. Tanssiin, jota ensin katsoin vierestä pienuuteni ja herkkyyteni kanssa. Ennen kuin sieluni kutsui minut mukaan. Kutsui minut kasvamaan ja sulautumaan tämän unelman kokoiseksi. Olinhan kasvanut jo kovin, joten miksi en kasvaisi herkkyyteni kanssa myös tähän. Ja niin syntyi Energiakamari Ihme.

Stressittömämpää ja kivuttomampaa elämää, suhtautumista elämään, eheytymistä elämänpolulla sekä sielulähtöisempää elämää haluan avata myös muille, auttaa sinua ymmärtämään ja ottamaan käyttöön oman sisäisen voimasi ja viisautesi. Kaikki lähtee sinusta, sinun sisältäsi. Haluan auttaa sinua vapautumaan kaikilla tasoilla niistä tukoksista, jotka saattavat hidastaa ja laimentaa elämänlaatuasi. Voit hakea palveluistani apua itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisäämiseen, henkisen kasvun tueksi, kehon kiputilojen tai muiden vaivojen helpottamiseksi tai antamaan itsellesi hemmottelevan rentoutumisen hetken, päätös on sun.

Energiakamari Ihme ydin: kaikki lähtee sinusta, kaikki on jo sinussa

Kaikkiin tapahtumiin ei voi vaikuttaa, mutta siihen miten suhtaudut elämään ja tapahtumiin, olet ainoa joka voi. Ja minä haluan auttaa myös sinua elämään tämän ajatuksen kautta aidosti.

Olen koulutukseltani energiahoitaja, tuleva opettaja, itsetuntemus ja elämänhallinnan ohjaaja sekä meditaatio- ja rentoutusohjaaja. Olen myös opiskellut kraniosakraaliterapiaa, mikä vei minut aivan mennessään. Koulutukseni ja taustani ansioista minulla on syvä ymmärrys keho-mieliyhteydestä ja siitä, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ajatukseni on myös sitä, että oire ei ole aina syy, vaan on katsomisen arvoista kurkistaa, mitä tuon vaivan taustalla on, oli kyse sitten vaivaavista ajatuksista, tunteista tai kehollisista oireista. Jos haluat tutustua minuun taustaani ja käymiini koulutuksiin, kerron niistä Minun polkuni -sivulla. Jaan siellä myös ihania kirjallisuus-vinkkejä sinun polullesi!

Arvoni yrittäjänä

Olen pienestä pitäen mummuni jalan jäljissä ollut kiinnostunut luontaisesta itsensä hoitamisesta ja itsensä kuuntelusta. Vasta aikuisena kuitenkin tajusin, mitä se oikeasti tarkoittaa. Kuunnella kehoaan, mitä se koettaa kertoa. Kuunnella itseään, mikä on oikeasti itselle hyväksi. Lämpimästi suosittelen jokaista pysähtyä kuuntelemaan ja havainnoimaan, mitä tietyn oireen taustalla voi olla ja mitä keho, mieli tai sielu oikeasti tarvitsee. Jos se tuntuu itsekseen haastavalta, minä voin auttaa sinua.

Syvempään yhteyteen ja ymmärrykseen itsensä kanssa ympärille oon rakentanut Energiakamari Ihmeen arvot. Näitä arvoja on:

Läsnäolo

 • Olemus: Kehon kieli
 • Elementti: Maa
 • Ajatus: Perustus, pysyvyys, sisäinen turvallisuuden tunne, tasapaino
 • Läsnäolo on tässä hetkessä elämistä, itsensä kuuntelemista. Sielu elää kehon kautta.

“Vahvoista juurista kasvaa vahva elämä.”

Merkityksellisyys

 • Olemus: Tunteiden virtaus
 • Elementti: Vesi
 • Ajatus: Tunteet, feminiinin luomisvoima, alitajunta, muutos, ”Jos osaa hämmästyä, näkee enemmän”
 • Merkityksellisyys syntyy alitajunnassa ja elää jatkuvassa muutoksessa.

“Merkityksellisyys on itselleen sallimista ja vastaanottamista, elämästä nauttimista.”

Ilo

 • Olemus: Sielun voima
 • Elementti: Tuli
 • Ajatus: Innostus, intohimo, inspiraatio, uudet alut, maskuliinin toiminta, omat rajat
 • Ilo luo uutta ja tuo inspiraatiota, uutta energiaa oivalluksista. Ilo on hyvän jakamista. Ilo on myös tahdonvoimaa, ja se vahvistaa omia rajoja.

“Ilo on eteenpäin vievä voima, luo kasvua ja voimaannuttaa.”

Vapaus

 • Olemus: Mielen vapaus
 • Elementti: Ilma
 • Ajatus: Intuitio, tietoisuus, ajatukset, mieli, uteliaisuus
 • Vapaaksi rajoittavista tekijöistä elämässä, mielen voi valjastaa olemaan osa ratkaisua. Mielen vapaus on itsensä syvempää ymmärtämistä ja aikaa itsensä kanssa. Silloin oppii elämään itsesi puolella. Silloin kuulet intuitiosi, ja intuitio ohjaa aina oikealle polulle.

“Ajatuksilla luot sun elämän, ja susta on just siihen, mihin uskot pystyväsi.”

Henkisyys

 • Olemus: Energia luo sillan sielun ja keho-mielen välille
 • Elementti: Eetteri
 • Ajatus: Energiat ja sielu, ykseys, universumi, alkemia
 • Kaikki on energiaa. Energia luo sillan sielun ja keho-mielen välille. Jokainen ansaitsee tulla kuulluksi ja kohdatuksi ainutlaatuisen sielunsa kanssa. Tulla ymmärretyksi sielunsa kautta. ”Niin isoin kuin pieninkään mestariteos ei syttyisi tähän maailmaan, ellei siitä huokuisi tekijänsä henki ja sielu.”

“Kaikki on jo sinussa. Sinä olet kaikessa. Ja sen voi avata näkyväksi.”

Ja näiden arvojen kautta toteutan Kamarin toimintaa. Elementit sitoutui myös luonnollisesti yhteen Kamarin arvojen kanssa, koska ne yhdessä ovat elämän rakennuspalikoita, jotka luovat kokonaisuuden. Inhimillisen ja muutosta täynnä olevan elämän. Elementit yhdessä luovat tasapainoa feminiinin ja maskuliinin välille, ja eetteri viidentenä elementtinä kannattelee kaikkia neljää elementtiä feminiinistä maata, vettä sekä maskuliinista tulta ja ilmaa.

Myös ihminen on tehty elementeistä, ja ihmisessäkin vaikuttavat kaikki elementit suhteessa toisiinsa. Aina jotain tapahtuu, muuttuu, ilmenee ja syntyy silloin, kun elementit toimivat sopusoinnussa yhdessä. Tämän kautta ihmisen kokonaisuus muodostuu kehon, mielen, sielun ja tunteiden välille, jota yhdistää energiat. Elementtien kautta voimme olla oman elämämme luojattaria. Tämän ajatuksen kautta syntyi Energiakamarin arvot, jotka ohjaavat kaikkea Kamarilla: läsnäoloa kehon kautta, merkityksellisyyttä tunteiden virrasta, iloa innostumisesta ja intohimolla tekemisestä, vapautta mielen rajoittavista tekijöistä sekä henkisyyttä ja energioiden vahvistamista.

Lisäksi mulle yrittäjänä on ehdottomasti tärkeää toimia asiakkaan parhaaksi ja kuuntelen aina asiakasta. Eettisesti toimiminen on mun sydämen asia, enkä toimi vastoin asiakkaan toiveita. Minulla on vaitiolovelvollisuus palveluistani. Ohjaajana ja hoitajana olen lempeä, rehellinen ja empaattinen sekä helposti lähestyttävä, näin minusta on sanottu. Haluan että sinulla on mahdollisimman hyvä olla. Luon Kamarin toimintaa, koska visioni on lisätä luonnollista hyvinvointia ja harmoniaa elämään niin fyysisesti kuin henkisestikin, jokainen on sen ansainnut.

Koska olen itse käynyt pyörimässä ne kaikki pohjamudat suorittamisen, miellyttämisen, ilman rajoja elämisen, ja oman hyvinvoinnin kustannuksella elämisen osalta, voin taata, että osaan auttaa sinut lempeästi ja helpommin kohti kevyempää elämää. Auttaa sinua kohtaamaan itsesi ja ne piilossa olevat ajatukset ja tunteet armollisemmin, mutta totuudellisesti ja vapautumaan niistä. Jos itse niin haluat ja jos olet siihen valmis. Ja usko minua, jos nämä aiheet sinua kutsuvat, niin olet valmis.