Energiahoitoa etänä

Hämmästyttääkö ajatus siitä, että voisit ottaa vastaan energiahoitoa etänä? Lempipaikastasi käsin? Voiko se olla niin helppoa? Kyllä voi!

Energia ei tunne aikaa, eikä paikkaa. Energiahoitoa voi ottaa vastaan pitkänkin matkan päästä ja myös myöhempänä ajankohtana, kuin reaaliajassa. Itse tykkään kuitenkin tehdä aina hoidot reaaliaikaisesti.


Miten energiahoito etänä tapahtuu?

Sovimme yhdessä ajan hoidolle, jonka voit ottaa vastaan jossain sinulle rauhallisessa ja rennossa paikassa. Ehkä vilttiä tai muuta lämmikettä lähelle. (Jos haluat, voit laittaa kynttilöitä, musiikkia myös, jos se lisää rentouden tunnettasi.) Kehoitan juomaan lasillisen vettä ennen hoitoa ja mieluusti myös hoidon jälkeen vähän reilummin, niin kehosta huuhtoutuu paremmin energiakuonaa, jota poistuu hoidon seurauksena joka tapauksessa.

Hoito ei siis vaadi sinulta muuta kuin vastaanottavaisen olotilan ottaa hoito vastaan, rentoutua ja nauttia olosta ittesi kanssa sen aikaa.

Minun kauttani etänä hoidon kesto on vähän lyhyempi lähihoitoa (n. 30 - 45 min yksilöhoidoissa). Olen yhteydessä viestillä/puhelulla ennen hoitoa, ja laitan hoidon jälkeen hoitopalautteen (miten hoito eteni ja kanavoituiko viestejä hoidettavalle) sekä nostan myös aina kortin hoidon päätteeksi. Hoidolle voi toivoa oman aiheen tai voin hoitaa intuitiivisesti. Jos haluat, puhelinyhteys on mahdollista pitää auki hoidon ajan, mutta ei välttämätöntä.

Joillekin energiahoito etänä saattaa toimia jopa tehokkaammin, kun eivät jännitä samalla tavalla, niin kuin lähihoidossa. Saatat tuntea hoidon aikana kehossasi erilaisia tuntemuksia, kuten kylmiä väreitä, lämpöä tai muuta sellaista, mutta voi olla että ainoa tuntemuksesi on rento olo.

Muistutan kuitenkin, että minkäänlaiset tuntemukset tai niiden pois jääminen ei kerro hoidon tehosta tai vaikutuksista. Tuntemuksiin voi vaikuttaa moni asia: sen hetkinen stressi, vastaanottavuus, hoidon laatu (puhdistelu ja energiakentässä työskentely ovat usein niitä, jotka eivät aiheuta paljoa tuntemuksia, usein kylmiä käsiä tai muuten kylmähorkkaa lukuunottamatta, jos sitäkään).

Mikä olisikaan helpompaa, kuin ottaa vastaan eheyttävää energiahoitoa omasta lempipaikasta käsin?


etäenergiahoitoa voi ottaa kotoa käsin, omasta lempipaikasta.


Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen suosittelen samoja asioita kuin lähihoidossakin - juo reilummin vettä, vältä hyvin raskasta liikuntaa ja kuuntele itseäsi herkemmin (ajatuksia, tunteita, unia), koska alitajunta voi alkaa tarjoilla sinulle vastauksia myös niihin kysymyksiin, mitä et ole vielä osannut edes esittää. Myös normaalit puhdistusoireet ovat mahdollisia etähoidon jälkeen.

Koe sinäkin energiahoitoa etänä ja tutustu lisää Kamarin hoitoihin. Hoidon voi toteuttaa myös intuitiivisesti!


<3 Johanna

Kategoriat: energiahoito