Herkkä voimaantuu sielustaan -kasvuohjelma

Pysähdy itsesi äärelle ja voimaannu ryhmän mukana

Startti seuraavan ryhmän kanssa ei ole vielä tiedossa tulevan äitiysloman vuoksi. Liity odotuslistalle tai tutustu itsenäiseen valmennukseen, jossa saat kasvuohjelman materiaalit itsellesi!

Herkän ihmisen voiman lähteenä on hän itse.

Kasvuohjelma on sinulle, kun haluat elää voimavaroistasi käsin ja ymmärtää itseäsi ja herkkyyttäsi syvemmin – ei enää samanlaista tunteiden yliotetta, suorittamista ja hukassa olemista, vaan läsnäoloa, sisäistä rauhaa ja vahvempia rajoja. Enemmän omaa sisäistä voimaa. 

Herkkä voimaantuu sielustaan -kasvuohjelma on henkiseen kasvuun perustuva kokonaisuus, joka ohjaa sinua lempeästi sisäisen työn kautta palaamaan itseesi, omiin energioihisi. Opit mielen voimaa, hermoston rauhoittamista sekä energioiden kanssa työskentelyä. Uskot enemmän itseesi ja mahdollisuuksiisi ja olet enemmän itsesi puolella.  

Sisäinen työ tekee askel askeleelta muutosta. Ei enää suorittamista, ristiriitaa, puolustautumista elämää vastaan tai yhä uudelleen toistuvia haastavia tilanteita…  

…vaan enemmän selkeyttä ja ymmärrystä omasta käytöksestä ja tunteista, itsensä ja tarpeidensa kuuntelua, jolloin toimit itsesi puolella aidommin ja pysyt rajoissasi helpommin.  

Ajattelen, että henkinen kasvu on elämän mittainen ja kokonaisvaltainen matka – opetus. Me jokainen kuljemme sitä, toiset tiedostaen, toiset taas hmm, eläen elämäänsä sen enempää miettimättä.  

Väitän, että mitä tietoisempana sitä elämme, sitä enemmän kehitymme, kasvamme sekä avaudumme – ja pystymme alkaa elämään vapaammin omannäköistä elämää. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja meissä on jo tuo kaikki.

Jos elämän virrat koittavat viedä kehoasi ylikierroksille, mieltäsi egon luomiin tarinoihin tai sinusta tuntuu, että olet levoton ja päättämätön ja energiasi ovat jossain ihan muualla kuin pitäisi, itsesi kautta sinulla on aina mahdollisuus palata takaisin. Koska lopulta vain sinä tiedostat, missä sinun on hyvä olla, mistä käsin sinulla on hyvä elää.  

Tämä valmennus on investointi itseesi. Investointi, joka auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Tässä kokonaisuudessa on lähes 12 vuoden opiskelut, oma kokemusasiantuntijuus sekä noin kahden ja puolen vuoden asiakastyöskentely. Kaikki mitä olen havainnut hyväksi ja toimivaksi.

Kasvuohjelmasta sanottua

“Parasta oli se että olen tutustunut oikeasti itseeni ja mieleeni. Ymmärtänyt että minun pitää oikeasti olla itseni puolella, eikä vastaan sättimässä ja vaatimassa. Myös se, että miten tunnen ja reagoin asioihin, voi näyttää minulle mm. käsittelemättömiä asioita, enkä minä ole se tunne itse. Aiemmin minulle on ollut todella vaikeaa käsitellä tunteita, ja oon ollut juuri se, joka muistelee illalla vuosia vanhoja ”vääriä” sanomisia ja muita häpeän aiheita, ja koitan paeta näitä ja painaa äkkiä takaisin pinnan alle. Nyt ajattelen, että kaiken, mitä tulee pintaan on tultava ja voin suhtautua tunteisiin ns. ystävänä, ja voin kysyä mitä se on minulle kertomassa, ja voin antaa sen mennä.”

- Hanna

Kasvuohjelmasta sanottua

“Tässä on ollut aivan ihania steppejä.<3 Aina kun mun päässä alkaa hälinä, alan kuuntelemaan Johannan nauhoitteita ja alan miettimään asioita eri perspektiivistä. Musta on aivan mahtavaa että mulla on sellainen valmentaja joka oikeesti inspiroi ja motivoi mua. Kun mä kuuntelen Johannaa, niin aivan kuin istuttais samassa huoneessa ja kuuntelen hiljaa ja mulla on täys fokus siihen mitä se kertoo mulle. Mä rauhoitun heti.

En olisi koskaan voinut uskoa että pystyisin itse korjaamaan omaa kehoa millään tavalla. Alussa onnettomuuden jälkeen en pystynyt nukkumaan kovien hermokipujen takia. Salilla käynti ja kraniohoidot auttoi, mutta kun en käynyt pitkään aikaan niin hermokivut kivut alkoi palata takaisin. Nyt kun olen saanut Johannan valmennuksessa työkaluja rauhoittaa omaa energiaa, hermostoa ja mieltä... Mun hermokivut on käytännössä kokonaan poissa.<3 On ihan käsittämätöntä mihin ihmisen mielikin pystyy. Olen aina ennen kuvitellut, että joku ulkoapäin voi ainoastaan parantaa mut."

- Katri

Kasvuohjelmasta sanottua

“Itseni tarkempi kuunteleminen ja tunteiden tarkkailu ovat jääneet päällimmäisenä mieleen valmennuksesta. Omien rajojen vetäminen/omassa energiassa oleminen on olleet myös todella tärkeitä aiheita itselleni. Odotinkin lisää työkaluja itseeni tutustumisessa ja vanhoista taakoista vapautumisessa."

"Kiitos tästä viikosta valmennuksessa, kasvunpolkujumi aukesi ja samalla jotain uutta minussakin"

"KIITOS! Huhhuh mikä matka! Askel kerrallaan<3<3"

"Aivan älytön muutos kaikessa. Sun oikeasti pitää miettiä jotain jatkokurssia koska mä en halua lopettaa tätä valmennusta! :D Oot paras valmentaja mitä mulla on koskaan ollut. Kiitos, oot mieletön.<3"

Mietitkö vielä, oletko herkkä?

Jos tilanteesi on tämä: 

Sinusta tuntuu, että joudut hakemaan rajojasi,  
ehkä välillä myös itseäsikin, omaa paikkaasi, etkä aina saa kiinni mitä oikeasti haluat tai tarvitset. Olet päättämätön.  
Jos olet herkästi ylikierroksilla, ajaudut suorittamaan ja kaikki tuntuu kiireiseltä.  
Aistit ja koet voimakkaasti tunteita tai energioita,  
ja havainnoit asioita ja piirteitä tilanteissa ja ihmisissä, mitä muut eivät välttämättä huomaa.  
Jos kaipaat ymmärrystä ja työkaluja selvitä elämässä paremmin niin, että ne sinulle parhaat keinot myös ovat käytössäsi sillä hetkellä kun niitä tarvitset.  
Jos toivot syvempää yhteyttä itseen, vahvempaa omanarvontuntoa ja itsetuntoa.  
Jos toivot oppeja tunteiden kanssa työskentelyyn sekä tunteiden ymmärtämiseen.  
Jos toivot sisäistä rauhaa ja enemmän läsnäoloa elämääsi,
on kasvuohjelma sinulle täydellinen investointi.🧡

Kuvittele hetki kun kasvuohjelman jälkeen:

✨Arvostat herkkyyttäsi eri tavalla, koska olet oivaltanut, miten voit valjastaa sen avuksesi elämässä, niin että siitä tulee vahvuutesi ja voimavarasi.  
✨Ymmärrät ajatuksen voiman ja sen kautta elämän luomisen eri tavalla. Ymmärrät, että sisäinen työ tekee muutoksen myös ympärillesi.  
✨Elät enemmän voimavaroistasi ja vahvoista rajoista käsin, et olosuhteille ja muille ihmisille velvollisuudentunnosta tai itsesi kustannuksella.  
✨Sinulla on syvempää uskoa ja luottamusta siihen, että olet riittävä, hyväksytty ja arvokas juuri sellaisena kuin olet ja uskallat olla aidompi ja näkyvämpi omana itsenäsi. Olet osa mahdollisuutta ja ajattelet: Minä pystyn, Minä voin!  
✨Et enää pienennä itseäsi tai supista energioitasi edes tiedostamatta.  
✨Sinulla on työkalut alkaa luomaan elämääsi vieläkin paremmaksi.

Herkän ihmisen voiman lähteenä on hän itse.

Syvällinen asioiden prosessointi, vahva tunneilmasto, ihmisten ja paikkojen herkkä aistiminen ovat omaa sisäistä voimaa, joka huokuu sinusta -kunhan kuorit elämän rakentamat karikot sen edestä pois.

Kasvuohjelman sisältö

Herkällä ihmisellä on rikas sisäinen maailma. Kasvuohjelman seitsemän askeleen metodi vie sinua kohti itsesi syvempää ymmärtämistä sekä vahvistaa herkkyyttäsi, jonka kautta kasvat unelmiesi kokoiseksi.      

- 7 askelta, josta saat oppeja toimimaan itseäsi kannatellen, etkä itseäsi vastaan. Askeleihin kuuluu yhteensä yli 60 videota, kirjallista materiaalia, alitajuntaan vaikuttavia meditaatioita sekä tehtäviä, jotka jäävät käyttöösi myös valmennuksen jälkeen.    
- Yhteiset työpajat jokaiselle askeleelle, joissa tehdään harjoituksia kannattelevissa ja inspiroivissa energioissa! Pääset kokeilemaan työkaluja ja harjoituksia ohjattuna, jolloin niitä on helpompi ottaa mukaan myös omaan elämään.    
- Henkilökohtainen 91 sivuinen Elämäni tarina -voimaopas, joka kulkee mukana elämän polullasi.😍 Voimaopas on energiamagneettina elämässäsi ja palauttaa sinut omaan voimaasi silloin, kun elämä koettaa viedä.    
- Yhteisö, josta löydät tukea, vinkkejä ja ryhmäenergiahoitoja matkan varrelle.🧡    
Henkilökohtainen ohjausaika. Kasvuohjelman loppuvaiheessa pysähdytään yhdessä sinun teemojesi äärelle henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Loppuohjauksesta sanottua: “Oli niin hyvä tuo privaattiohjaus. Siinä kun vielä puhuu asioista, niin oivaltaa niitä ja kuinka siinäkin vielä nousi tunteita pintaan. Sitten oli vielä tosi hyvä, kun mainitsit mihin kohtaan valmennusta voisi olla hyvä palata ja vahvistaa itseni kanssa. Ja aivan ihana oli se tunne-harjoitus tulevaisuuteen mun haasteisiin, se on muistuttanu mua arjessa, että mitä kohti haluan mennä. Olen saanut yllättävän hyvin pidettyä kiinni niistä asioista nyt ohjauksen jälkeen, mitä siinä vielä nousi esille. Aivan mahtavaa, paljon rauhallisempi olo! Jospa nyt saisi viimein sen rennomman Marian kuorittua ja pysymään syksyn, niin jaksaa sitten pimeämmänkin ajan. Ihana kun oon aivan huomaamatta alkanut nyt tekemään itselle hyviä juttuja. Minä olen niin kiitollinen tästä valmennuksesta ja sinusta.<3″ - Maria

Kasvuohjelman askeleet

Askel 1. Itsetuntemuksen syventäminen – Kuka sinä olet ja mistä käsin elät
 
Alat tulemaan tietoiseksi eri puolista itsessäsi ja havainnoimaan sitä, mistä totuudesta käsin elät: mitä sinulle on tapahtunut, menneet elämä sekä karma. Alat vahvistamaan itsetuntoasi ja rajojasi. Herkän ihmisen vahvaan perustaan kuuluu syvä itsetuntemus ja ymmärrys itsestään sekä itselle tapahtuneista asioista.  
   
Askel 2. Energiatyöskentelyn salat – Kaikki on energiaa
 
Herkät ihmiset saattavat aistia ja imeä itseensä ihmisten ja ympäristön energioita tai antaa omasta energiastaan, jolloin keho ja hermosto ovat jatkuvasti ylikierroksilla. Siksi on tärkeää oppia tunnistamaan ja hoitamaan energioitaan. Tutustut myös chakrojen maailmaan, feminiini- ja maskuliinienergioihin sekä muihin energiamaailman työkaluihin.    

Askel 3. Opi kuulemaan itseäsi paremmin ja luottamaan sisäiseen ääneesi – Intuition voima

 
Alat kuulemaan ja vahvistamaan intuitiosi ääntä, jolloin et enää epäile itseäsi ja sinun on helpompi tehdä päätöksiä. Intuition äänen kautta opit tunnistamaan, milloin jokin asia on sinun hyväksesi ja toimit sisäisestä ohjauksesta käsin, etkä pelkästään egon käskystä. Vähennät myös liiallista suorittamista, kun et enää elä niin ristiriidassa itsesi kanssa.    

Askel 4. Voimaa tunteista, tietoisuutta tarpeista – Tunteiden alkemia
 
Herkän ihmisen tunneilmasto on vahva ja runsas. Jos olet oppinut piilottamaan tunteesi, tukahdutetut tunteesi ohjaavat päivittäistä toimintaasi. Neljännen askeleen jälkeen tiedostat tunteidesi viestit ja saat työkaluja tunteidesi käsittelyyn.      

Askel 5. Tietoinen herkkyys on elämän virtaa – Transformaatio
 
Tutustut eheytymisen arvokkaaseen polkuun. Opit hahmottamaan niitä polun vaiheita, joiden kautta kehityt tässä elämässä korkeimpaan potentiaaliisi. Vaiheita, joita jokainen ihminen käy elämässään läpi. Tutustut eheytymisen polulla myös sisäiseen lapseesi ja korjaavien kokemusten voimaan, joka on eheyttävintä työskentelyä koskaan.    

Askel 6. Sielun ja sydämen ihmeellinen magneetti – Sielulähtöinen elämä

 
Sielullisuus sekä henkinen kasvu nostaa päätään herkän ihmisen elämässä koko ajan enemmän. Tässä askeleessa alat tutustumaan, mikä on sielun tehtäväsi täällä. Alat kuuntelemaan enemmän sydänyhteyttäsi, joka muuttaa elämää pysyvästi. Kun elät sielun suunnitelmaasi, polkusi on kannateltu.      

Askel 7. Vedät puoleesi sitä mitä ajattelet ja tunnet – Tietoinen manifestointi  

Kun herkkä ihminen nousee omaan voimaansa, hän pystyy aistillisuutensa sekä tunnemaailman rikkautensa kautta taianomaisuuksiin. Tässä askeleessa saat työkaluja luoda nautinnollista ja sinulle merkityksellistä elämää sekä ymmärrät vetovoiman lainalaisuudet. Sitä kautta alat elämään arkea, joka muodostuu omista syvimmistä toiveista käsin.

Kasvuohjelmasta sanottua

“Voi että mitä viisautta taas! Oon taas niin huolella pienennellyt itseäni täällä, koska niin herkästi uskon siihen, miten minut on ulkoapäin määritelty. En oo ennen tätäkään osannut ajatella näinpäin, ihmetelly vaan miksi itsestä tuntuu niin usein ihan eriltä, kuin ne toisten totuuksien määritelmät. Tämä on mulle kirjaimellisesti IHME, miten sun nostot osuu samaan hetkeen kun itse pohdin asioita. Oon ihan hurjan onnellinen, että lähdin sun luotsaamalle matkalle<3.”

- Valmennukseen osallistuja

Kasvuohjelmasta sanottua

“Voi kiitos ihana!<3 Siis nyt on niin paljon lähtenyt liikkeelle ja avautunut että huhhuh! Oon hyödyntänyt paljon valmennuksen oppeja ja tunnen jotenkin ihan sielutasolla että mun polku kirkastuu askel kerrallaan, välillä tulee jotain pientä harppauksia takaisin mut niin isojen muutosten edellä oon niin hyväksyn täysin ja luotan kaikkiin näihin vaiheisiin.<3<3"

- Valmennukseen osallistuja

Kasvuohjelmasta sanottua

“Olin juuri vasta käynyt luonasi energiahoidossa (ja sitä ennen oli se henk.koh. valmennustapaaminen), ja niissä havahduin siihen kuinka vaativa olin itselleni, ja millaista sisäinen puheeni itselleni oli. Olin myös pitkääään ollut jatkuvassa kiireessä ja suorittamisessa, ja vaikka otin itselleni aikaa opintovapaalla ja oletin lisääntyneen vapaa-ajan rauhoittavan minua, niin kiire ja suorittaminen ei poistunut. Odotin, että saisin jonkinnäköistä sisäistä rauhaa ja pysähtymistä itseni äärelle, ja tosiaankin sain sen. En malta odottaa, että pääsen uudestaan käymään askeleet läpi, ja sieltä löytyy varmasti tehtäviä, joita en muistakkaa ja pääsen asioissa syvemmälle. Videot olivat todella hyviä – jossain videoissa sanoit, että sinulle oli annettu palautetta että kuin ne olisivat kaikki yhtä energiahoitoa- ja voin yhtyä siihen. Tulin aina hyvälle, innostuneelle tuulelle, kun videoita katsoi.”

- Hanna

Syvempää yhteyttä kehoon ja energioihin

Kasvuohjelman sisällöistä löydät lisäksi Coaching Atelierin Minna-Maria Virtasen vetämän ihanan lempeän qigong-harjoituksen, joka on kohdistettu eri elementtien energioille meissä!  

Harjoitus vahvistaa, tasapainottaa ja tukee energia- ja kehotyöskentelyä, sekä auttaa sinua parempaan kehoyhteyteen. Harjoituksen lisäksi saat katsauksen eri elementeistä ja miten ne vaikuttavat meihin.

Ohjaajasi tällä matkalla

Olen Johanna Ihme, henkisen kasvun valmentaja, energiahoitaja sekä opettaja (OAMK). Omaa henkistä herkkyyden polkuani olen kulkenut tietoisesti jo yli 12 vuotta.  

Olen opiskellut ja elänyt tätä polkua hyvin erilaisten oppien ja mentorien johdolla, ja pikkuhiljaa olin risteyksessä, josta alkoi minun kasvumatkani ohjaajaksi muille.  

Kokemani kautta olen kasvanut intuitiivisesti sisimpäni kuuntelijaksi, omat rajansa selkeästi pitäväksi sekä itsensä puolella seisovaksi ihmiseksi. Janoan intohimoisesti jakaa merkityksellisemmän ja kevyemmän polun kulkemista myös muille. Sinulle.  

Polkua, jossa herkkyys ja henkinen kasvu kulkevat käsi kädessä, voimaannuttaen jokaista herkkää ihmistä intuitiostaan käsin. Enemmän tarinastani voit käydä lukemassa täältä.  

Innostuksen energioilla,  

Herkkä ja villisieluinen Johanna Ihme

Loppujen lopuksi

Jos sinä näkisit itsesi elämässä intuitiostasi käsin. Sellaista elämää, jossa kuuntelet itseäsi syvemmin, aidosti, ja toimit itsesi puolella vieläkin enemmän.  

Mieti hetki, mitä tuo versio sinusta sanoisi sinulle nyt? Mitä se sinulta pyytäisi? 

Kun näet itsesi elämässä elämää, jota pohjimmiltaan toivoisit elävän. Elämää, jossa tunnistat tarpeitasi, ymmärrät tunteitasi ja osaat toimia itsesi puolella. Elämää, jossa harjoittelet ja vahvistat itseäsi niin, että haastavan tilanteen tullessa et ajaudu vanhoihin toiminta- ja ajatusmalleihin.

Joko mennään?

Kasvuohjelmasta sanottua

“Kurssin sisältö oli runsas ja mielenkiintoinen. Oli ihana kuunnella videoita ja meditaatioita. Kurssin aikana yksi isoista haaveistani toteutui, jotenkin havahduin siihen, että todella olin kiitollinen myös nykyisestä tilanteesta ja olin hyväksynyt , että jos asiat ei etene nyt, sekin on tarkoitettu. Toivoin löytäväni vahvemmin oman ääneni, halusin että osaisin selkeämmin nähdä mitä haluan.”

- Marianne

Kasvuohjelmasta sanottua

“Täytyy kiittää kyllä valmennusta tunteiden käsittelyn osalta. Viime aikoina oon oppinut sanoittamaan ja hyväksymään kaikki tunteet ja käymään niitä läpi sekä puhumaan ja purkamaan sitä suojamuuria joka tässä muutaman vuoden aikana oli kasvanut ympärilleni. Tästä on taas hyvä jatkaa, on niin tärkeä pysähtyä ja kohdata itsensä ja ne tunteet eikä vaan kiireessä painaa niitä syvemmälle."

- Riikka

Kasvuohjelmasta sanottua

“Kiitos tuhannesti viime työpajasta! Oli niin antoisa ja voimaannuttava. Oli myös asioita, joita vissiin tietyllä tavalla on piilottanut mutta joiden on nyt aika nousta valoon ja vapauteen.<3

Mun sisäinen lapsi ei oo ikinä kokenut niin valtavaa turvaa, hyväksyntää ja rakkautta ilman että olis muka mielisteltävä tai "ansaittava" se jotenkin. Koin todella vahvaa eheytymistä ihan juuritasolla liittyen sisäiseen lapseen. Kaikki se mitä oon yli 10 vuotta kun työskentelin lasten kanssa heille tarjonnut, kaikki se turva, tuki ja nähdyksi tuleminen - osoitin ne kaikki mitä oon antanut muille elämän ihmeille mun sisäiseen lapseen ja vihdoin hän tunsi olevansa kokonaisvaltaisesti rakastettu ilman ette tekee yhtään mitään. Hän vain on. Ja tulee kohdatuksi juuri sellaisena kuin on.

Mun sisäinen lapsi sai tänään kylpeä turvallisissa emotionaalisesti läsnäolevissa virtauksissa. Ei hän ole sitä konenut ikinä ennen. Kiitos miljoonasti<3<3<3”

- Kasvuohjelmaan osallistuja

Kasva unelmiesi kokoiseksi

Joko mietit, paljonko kasvuohjelma kustantaa ja milloin seuraava ryhmävalmennus starttaa?

ENERGIAN VAIHTO ryhmävalmennukseen, joka on investointi koko loppuelämääsi ja kaikille sen osa-alueille.

1 x 570€          3 x 190€          5 x 114€          7 x 81,42€

Hinnat sis ALV 24%.

Osamaksulla laskutuslisä +5 € / lasku.


AIKATAULU

Startti seuraavan ryhmän kanssa ei ole vielä tiedossa tulevan äitiysloman vuoksi. Liity odotuslistalle tai tutustu itsenäiseen valmennukseen, jossa saat kasvuohjelman materiaalit itsellesi!

Kasvuohjelman kesto on reilut 3 kk: yhden askeleen kesto on kaksi viikkoa. Askeleiden työpajoista tulee lisäksi tallenteet, joka mahdollistaa sen, että voit käydä kasvumatkaasi läpi myös omaan tahtiisi.

BONUKSET

- ryhmäenergiahoidot valmennuksen varrella
- tuen yhteisössä myös minulta tai henkilökohtaisissa asioissa sähköpostilla
- bonusmateriaalia jokaisen askeleen kohdalla
- loppuseremonia, mikä on viimeisen askeleen ja työpajan jälkeen, jossa astutaan portaalin läpi aitoon versioon sinusta

Miten tietoisena sinä haluat polkuasi kulkea?

Kuulitko kutsun kasvuohjelmaan? Varaa paikkasi odotuslistalle ja ilmoitan sinulle heti ensimmäisten joukossa kun valmennus käynnistyy taas, tai tutustu itsenäiseen valmennukseen, jossa saat kasvuohjelman materiaalit itsellesi! (Lue myös lopusta vielä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.)

Jos valmennuksen sopivuus pohdituttaa, voit varata minulta veloituksetta 20 minuutin puheluajan, jossa katsotaan yhdessä sinun tilannetta ja onko kasvuohjelma sopiva sinulle. Ajan varaat laittamalla viestiä: johanna@energiakamariihme.fi. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Valmennuksesta sanottua: “Kurssi oli tosi kattava ja vaikka olen jonkin verran jo perehtynyt esim. energia-asioihin, sain siitä silti paljon uutta. Aiheisiin liittyvät esimerkit olivat myös todella hyviä ja selvensivät aina aihetta. En ole ihan vastaavaa valmennusta koskaan aiemmin käynyt, niin on vaikea verrata mihinkään, mutta mielestäni tämä on oikein oiva paketti kenelle vain itseensä tutustumisesta ja kehittämisestä kiinnostuneelle. Tämän valmennuksen avulla pääsee todella syvälle, kun mukana myös energiatyöskentely, mikä monessa muussa itsetuntemuskurssissa voi jäädä kokokaan ulkopuolelle, vaikka se on niin suuri osa meitä.” - Valmennukseen osallistuja

Valmennuksesta sanottua: “En ees varsinaisesti ole aiemmin tajunnut miten vahvasti tämä minussa on ja miten nurinkurisesti oon elänyt rikkinäisen maskuliinin mallista ja traumoista. Vasta valmennuksessa tajusin että ei oo todellista miten paljon oon epätasapainossa. Paljon vapautumista ja murtamista tässä. Luonnollisesti myös uuden oppiminen ja irtipäästäminen on haastavaa sellaiselle mihin ei oo tottunut. Mut oon kaikkeen niin valmis ku voi vaan olla. Kiitos kaikesta!" - Valmennukseen osallistuja

Tässä vielä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Verkkovalmennuksia on niin paljon, miten tämä eroaa muista?

Kasvuohjelma on koostettu tarpeeseen sen tunteen takana, jossa saatat tuntea olevasi eksyksissä omassa elämässäsi. Ettet joutuisi enää miettimään, miksi taas kävi näin ja olemaan olosuhteiden uhri. Ettet eläisi vain muille, vaan myös itsellesi. Että tiedostat, mikä on sinulle oikeasti hyväksi ja osaat myös toimia sen mukaan, omista voimavaroista käsin. Elät ja hengität itsellesi, ja sitä kautta myös kaikki ympärilläsi alkaa muuttumaan, ihan kuin sanonta “happinaamari ensin itselle…” – valitettavasti tuo ajatus ei ole monellekaan meistä alitajunnassamme täysin luonnollinen, ja nyt on aika muuttaa sitä. Eikö vain?

Kasvuohjelman yhteisten materiaalien lisäksi saat täytettäväksi työkirjan, josta tulee sinun henkilökohtainen kompassi tulevaisuuteen. Opas on kattava, koska siinä käydään läpi sinut kokonaisuudessa:

MIELI. Kuka sinä olet ja mikä tekee sinut. Miten valjastat alitajunnan oman näköisen elämän luomiseen sekä egon opettaminen toimimaan sinun hyväksesi.

KEHO. Mitä kehosi kertoo sinulle koko ajan. Mistä intuitiosi ja sydämen voima tulee ja miten saat niitä käyttöösi. Miten saat enemmän sisäistä rauhaa ja läsnäoloa. Miten työskentelet kehollisesti energioidesi kanssa ja rauhoitat myös hermostoasi, joka vaikuttaa merkittävästi myös kehon ylikierroksiin ja stressiin.

SIELU. Mikä sinun tarkoituksesi täällä on ja miten elää enemmän sielulähtöistä elämää. Miten energiat luo sillan keho-mielen ja sielun välille, ja miten muutat energiaa toimimaan apunasi.

HERKKYYTTÄ&HENKISYYTTÄ. Miten herkkyys ja henkisyys kulkevat käsi kädessä. Miten henkisyys auttaa herkkää ihmistä vahvistamaan rajoja, lisäämään itsetuntoa ja omanarvontuntoaan ja elämään enemmän itsensä puolella. Kun maan energiavärähtelyt nousee, me nousemme sen mukana. Se nostaa ihmisten herkkyyttä pintaan, ja etenkin niitä asioita mitkä ovat herkkyyden tiellä. Haluan antaa mahdollisuuden kasvaa tämän vaiheen yli paljon helpommin ja tietoisemmin.🧡

En ole varma onko mulla aikaa tähän? 

Testasimme pilottiryhmän kanssa keväällä -22 viikko / askel vauhtia, joka riitti hyvin pilottikurssin materiaalien läpikäymiseen, mutta tehtäviin ei niin isosti joka viikko kerennyt panostaa jos arjessa oli muutakin toimintaa. Valmennus on tänä päivänä materiaaleiltaan pilottia laajempi, ja aikaa pidennettiin kahteen viikkoon / askel. Lisäksi joka askeleen kohdalla on työpajat, jossa yhteisten harjoitusten kautta kootaan vielä askeleen tärkeimmät kohdat.

Videoita voi lisäksi kuunnella arjen lomassa: siivotessa, lenkillä, nukkumaan mennessä. Työpajoista tulee myös tallenteet jos livenä ei pääse paikalle.

Loppujen lopuksi askeleet ovat täysin sulautuneena normaaliin arkeen, mikä ei vie juurikaan enempää aikaa elämästäsi kuin aiemmin, ja oikeastaan voit tuntea, kuinka sinulla olisi jopa enemmän aikaa kuin ennen, sillä et elä enää niin suorittamisen ja selviytymisen energioissa.

En tiedä, onko tämä valmennus hyvä minulle? 

Kasvuohjelmaa voi käydä läpi itsekseen ja “hiljaisesti”, jos kokee ettei halua tulla omien asioidensa kanssa näkyville. Toisaalta yhteisö ja työpajat antavat tilaa myös tulla kuulluksi, jos kokee siitä olevan hyötyä itselleen. Myös vertaistuki muilta ja myös minulta oppaana, sekä samaistuminen siihen, ettemme ole yksin tällä matkalla, on todella eheyttävää.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja aito, ja kuulen lähes jokaiselta asiakkaalta, että kanssani on helppo puhua ja olla. Se on empaattista herkkyyttä, jonka olen saanut valjastettua auttamaan niin itseäni kuin heitä, joiden kanssa olen tekemisissä. ut valjastettua auttamaan niin itseäni kuin heitä, joiden kanssa olen tekemisissä.

Kasvuohjelma on lisäksi rakennettu kuunnellen herkkyyden ääntä, jolloin ohjelmaa ei käydä läpi suorittamalla vaan eläen ja hengittäen sitä, sulauttaen sitä omaan elämään sopivaksi, joka alkaa tuomaan pysyviä muutoksia. Koska loppujen lopuksi jokainen askel on mukana elämässäsi ja normaalissa arjessa helposti, kunhan olet ensin omaksunut ne. Sen jälkeen sinun ei tarvitse kuin linjautua tuohon omaan voimaasi, jota on kuorittu kasvuohjelmassa esiin. 

Entä jos tämä ei silti sovi minulle?

Ei hätää, ymmärrän jos olet epävarma. Usein se, ettemme ole täysin omassa voimassa, saattaa aiheuttaa epävarmuutta tai päättämättömyyttä. Jopa hämmennystä tai pelkoa uutta kohtaan, ja ajatuksia “olenko minä valmis tällaiseen”. Jos kuitenkin nyt hiljennyt ihan hetkeksi, suljet silmäsi ja otat muutaman syvemmän hengenvedon ja kuulostelet itseäsi…

Kutsuuko kasvuohjelma tulevaisuuden kompassina sinua? Koetko, että hyötyisit herkkänä ihmisenä siitä, että kasvuohjelman kautta kuorisit niitä kerroksia, jotka saattavat aiheuttaa hämmennystä, pienentää sinua, tai muuten haitata elämääsi? Sielusi tietää jo. Jos vielä kuulet kutsun, niin tiedät sinäkin.

Ja mielelle kuiskuttavalle egolle: voit varata minulta 20 minuutin ajan, jossa käydään läpi tilannettasi ja sitä, onko kasvuohjelma sopiva sinulle.

Lisäksi käytössä on osamaksu vaihtoehto, mikä helpottaa taloudellista tilannettasi.

Jos vielä kasvuohjelman kahden ensimmäisen viikon aikana koet, ettei se sovi sinulle, palautan rahasi takaisin. Siinä vaiheessa en usko, että sinun kannattaa jatkaa ohjelman parissa ja voi olla, että sinun olisi parempi osallistua siihen vaikka joskus toisella kertaa.

Tähän väliin haluan kuitenkin jakaa ihanan palautteen valmennukseen osallistujalta: “Isoin oivallukseni oli löytää konkreettisia keinoja joilla hallita omaa energiaa ja omaa voimaa voimaa ja määritellä omia rajoja. Kurssilta tuli mukaan päivittäisinä aamutoimina Energioiden ja itsensä vahvistamisen rutiini ja Sisimpäsi valo -meditaatio, niiden vaikutus on näkynyt arjessa jo ensimmäisten kurssipäivien aikana.“ - Sirpa

Olenko valmis ja valaistunut tämän kasvuohjelman jälkeen?  

Haluaisin esittää vastakysymyksen, että valmis mihin?  

Ja haluan olla rehellinen ja vastata, että en tiedä oletko. Mutta takaan, että olet paljon enemmän auki itsellesi, mikä alkaa tuomaan elämääsi ihmeellisiä asioita, jos vain sallit sen itsellesi. Olet valmiimpi kohtaamaan haastavampia elämänvaiheita. Olet rauhoittanut egosi ääntä ja valjastanut sitä toimimaan sinun soturinasi.  

Sinulla on valtava työkalupakki vahvistamaan herkkyyttäsi ja sitä kautta rajoja, tunnetyöskentelyä, omanarvontuntoa. Sitä ajatusta, että olet riittävä, myös itse itsellesi, jota kautta alat sallimaan itsellesi niin paljon parempaa, alat vetämään puoleesi parempaa. Niitä elämän ihmeellisyyksiä.<3  

Ajattelen, että me emme ole koskaan valmiita, ainoastaan kehittymässä sielumme tasolla. Meillä jokaisella on omat oppiläksymme tässä elämässä, joita elämme läpi, joillakin enemmän kuin toisilla. Mutta mitä tietoisempana elämme, sen vaivattomampaa se voi olla. Ja tiedätkö mitä, siitäkin kaikesta voi olla kiitollinen.🧡

Kasvuohjelmasta sanottua

 "Tahdon kiittää niin syvästi ettei sanat riitä. Olen oppinut niin paljon ja saanut tärkeitä niin henkisiä kuin kehollisia työkaluja joita voin käyttää elämänpolullani. Kun on uuden äärellä muutos on aina irtipäästämistä ja siihen kuuluu kehollista ja mielellistä vastustusta ja sitä oon huomannut, välillä ryömin takaisin siihen mikä tuntuu tutulta ja turvalliselta (mutta saattaa olla kaikkea muuta, jopa haitallista). Pienin askelin altistan itseäni suurille elämän shiftauksille.

Yksi iso asia mulle onkin ollut turvallisuuden löytäminen ilman vastamelukuulokkeita! Mielelläni ne valitsen tai korvatulpat mun aistiyliherkkyyden takia, mutta Johanna ohjauksen myötä oon oppinut tapoja kuinka saan rauhoitettua ja tasattua mun hermostoani ilman mitään muita apuvälineitä kuin mitä mussa jo on. Mulla on toimiva kehollinen ankkuri joka auttaa, tukee, ja ennen kaikkea palauttaa mun täydellisen läsnäolon harmonisesti. Käytän sitä säännöllisesti ja selviydyn tilanteista jotka on olleet ennen haastavia."

- Salla

Kasvuohjelmasta sanottua

“Aivan huikee päivä tänään! Mulle avautui tänään aivan uskomattoman upeat mahdollisuudet työasioissa ja oon niin kiitollinen, innostunut ja onnellinen. Tähän liittyy paljon rohkeutta ja uskallusta mutta nyt sitä löytyy kun blokki on lähtenyt pois. Ei siis muuta kuin kohti unelmia, kiitos sulle!<3"

- Valmennukseen osallistuja

Kasvuohjelmasta sanottua

“Oon sukeltanut omissa varjoissani aivan liian pitkään. Nyt valmennuksen aikana on alkanut se vaihe, kun omia unelmia on alkanut toteutua ja oon siitä tosi kiitollinen. Vaatii toki rohkeutta pysähtyä itsensä ja omien traumojenkin äärelle että pystyy kasvamaan, käsittelemään ne ja olla vapaa niistä.

Omalla mielellä on niin valtava voima siihen miten voit. Tässä valmennuksessa oon saanut aivan valtavia oivalluksia omasta voimasta ja itsestäni ja siitä mihin musta on. Oon alkanut kirjoittaa enemmän, ja luovuus on vapautunut eri tavalla. Sain jopa oman bisnesidean. Mun elämä on alkanut muuttua tosi isoilla stepeillä eteenpäin tän valmennuksen aikana! Vaikeita hetkiäkin toki on ollut, mutta myös niitä tajuttoman hyviä.

Tällä hetkellä oon tosi hyvässä paikassa mun elämässä, jännä nähdä mitä tapahtuu tästä eteenpäin."

- Katri