Vaikuta energioihin

Opi työskentelemään omien energioidesi kanssa

Tällä kurssilla

Jos haluat tutustua enemmän energioiden maailmaan, sekä oppia uusia työkaluja vahvistamaan ja vaalimaan voimavarojasi, tämä verkkokurssi on omiaan sinulle.

Energiatyöskentely vaikuttaa myös kehoon (hermosto) ja mieleen (alitajunta). Vaikutat energioiden avulla myös tunteisiisi ja etenkin siihen, miten ne näyttäytyvät elämässäsi. On jokaisen oikeus ja lahja tutustua omiin energioihinsa ja oppia työskentelemään energioidensa kanssa, joten voisin lämpimästi sydämestäni suositella tätä kurssia ihan kenelle tahansa!

Tämä kurssi onkin täydellinen sinulle, joka koet helposti stressiä ja ylikierroksia, unettomuutta tai uupumusta elämässäsi, eikä voimavarasi aina riitä iltaan saakka. Rauhoittamalla hermostoasi, mieltäsi sekä työskentelemällä energioidesi kanssa, vaikutat kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiisi, vaalit voimavarojasi ja parannat stressinsietokykyäsi.

Kurssi on täydellinen sijoitus myös vahvistamaan herkkyyttä ja oman näköisen elämän luomista. Vakaammasta hermostosta, vahvemmista energioista sekä tyyneemmästä mielestä hyötyy jokainen.      

Tällä kurssilla opit energioiden maailmasta, kuten yleisen energiatyöskentelyn vaikutuksista, chakroista sekä feminiini-maskuliinienergioista. Opit mihin kaikkeen energiatyöskentelyllä sekä hermostoon ja mieleen vaikuttavilla harjoituksilla voi vaikuttaa sekä saat tietoa ylikierroksilla käyvän kehon toiminnasta omaan elämääsi. Saat mukaasi ymmärryksen ja työkalupakin johon voit palata aina, kun elämä koettaa viedä liian lujaa ja ajudut kauemmas omista energioistasi. Kurssi on rakennettu paljon kiitosta saaneen Herkkä voimaantuu sielustaan -kasvuohjelman energia-askeleen pohjalta.

Kurssin sisältö

Tästä pääset tutkimaan kurssin sisältöä hieman tarkemmin. Pääset käsiksi sisältöön heti ostaessasi kurssin itsellesi!

Johanna Ihme

Yrittäjä

Hei, minä olen Johanna Ihme, henkisen kasvun valmentaja, energiahoitaja, kraniosakraaliterapeutti sekä opettaja (OAMK). Omaa henkistä herkkyyden polkuani energioiden parissa olen kulkenut tietoisesti jo yli 12 vuotta.  

Olen opiskellut ja elänyt tätä polkua hyvin erilaisten oppien ja mentorien johdolla, ja pikkuhiljaa olin risteyksessä, josta alkoi minun kasvumatkani ohjaajaksi muille. Kokemani kautta olen kasvanut intuitiivisesti sisimpäni kuuntelijaksi, omat rajansa selkeästi pitäväksi sekä itsensä puolella seisovaksi ihmiseksi.  

Janoan intohimoisesti jakaa merkityksellisemmän ja kevyemmän polun kulkemista myös muille. Sinulle. Polkua, jossa herkkyys ja henkinen kasvu kulkevat käsi kädessä, voimaannuttaen jokaista herkkää ihmistä intuitiostaan käsin. Enemmän tarinastani voit käydä lukemassa täältä.  

Autan herkkiä ihmisiä löytämään oman voimansa ja askeltamaan kohti oman näköistä elämää henkisen kasvun ja energiatyöskentelyn menetelmin. Vapautumaan turhasta kuormittumisesta ja miellyttämisestä kohti läsnäoloa, selkeämpiä rajoja ja parempaa itsetuntoa. Kohti sitä, mistä sisimmässään haaveilee!    

Lähde kanssani Vaikuta energioihin -verkkokurssin myötä eheyttämään energioitasi!   

Kurssin hinta 87 € Sis. ALV

Alta pääset maksamaan korttimaksulla ja välittömän pääsyn kurssille. Jos haluat maksaa verkkopankin kautta, siirry alempana olevasta painikkeesta "Ostan verkkomaksulla" -kohtaan. Tällöin saat pääsyn kurssille 2 vuorokauden kuluttua ostosta.

Lähde vahvistamaan matkaa omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.