Työskentele kanssani yksilö- ja ryhmäpalveluiden avulla

Autan herkkää ihmistä voimaantumaan ja kasvamaan unelmiensa kokoiseksi henkisen kasvun valmennuksilla, energiahoidoilla sekä kraniosakraaliterapialla.

Olipa haasteesi kehollinen, mielesi tai tunteiden tasolla, lyhyt- tai pitkäaikainen, oire ei ole aina syy. Silloin on aina katsomisen arvoista kurkistaa, mitä vaivan taustalla on.

Oivalluttavat rentoutushoidot

Lähi- ja etähoitoina! Jos haasteesi on kehollinen, stressistä johtuva tai käyt ylikierroksilla, kokeile rentoutusta energiahoidolla ja kraniosakraaliterapialla Kehosi viestit tai Sisäinen hehku -hoidossa. Hoitojen avulla saat välittömästi kokea palauttavan ja läsnäolevan tilan niin kehossa, mielessä kuin energioissakin ja voit kuulla itseäsi paremmin.

Sielulähtöinen valmennus

     Täsmähaasteeseen mielen tai tunteiden kanssa: Mielitekoja -valmennuksessa keskitytään kuorimaan auki sinua hidastavia ja haastavia tekijöitä. Myös energiatyöskentely ja kehollisuus tukevat matkaasi, jolloin ongelmasta alkaa muodostumaan mahdollisuus. Valmennus toteutetaan etänä.

Ryhmävalmennus

         Kokonaisvaltaisempaan muutokseen herkälle ihmiselle: Herkkä voimaantuu sielustaan -kasvuohjelma on sinulle, joka haluat elää voimavaroistasi käsin ja ymmärtää itseäsi ja herkkyyttäsi syvemmin – ei enää samanlaista tunteiden yliotetta, suorittamista ja hukassa olemista, vaan läsnäoloa, sisäistä rauhaa ja vahvempia rajoja. Tähän pääset kiinni 7 askeleen metodilla, etänä toteutettavassa ryhmävalmennuksessa. Valmennus toteutetaan etänä.

Tutustu myös itsenäisiin verkkokursseihin!

         Koe itsenäistä voimaantumista verkkokurssien avulla, jotka lisäävät tasapainoa, läsnäoloa sekä elämää itsestä käsin. Vahvista intuitiosi ääntä, energioitasi ja koe sisäisen työn merkitys omassa tahdissasi. Tutustu kursseihin lisää linkistä. 

“Tulevaisuus on tulos siitä, mitä me teemme nyt.”
– Pema Chödrön