0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Haluaisitko keveämpää ja tasapainoisempaa elämää? Tunnekehon hoito vapauttaa tunteita ja muuttaa uskomuksia keskustelun sekä kevyen kosketuksen kautta tietyistä kehon pisteistä. Hoitomuodosta voi käyttää myös nimitystä psykologinen akupunktio tai meridiaaniterapia, eli EFT. Jos haluat vapautua ahdistavista ja vaivaavista asioista, neutralisoida kielteisiä tunnekokemuksia tai muuttaa uskomuksiasi ja ajatusta “aina minä teen näin aina minulle käy näin”, tämä hoitomuoto on sinulle. Hoidon alkuun ja loppuun kuuluvat pienet, rauhoittavat hetket, joissa hoidan ja rentoutan sinua, jolloin hoidon vaikutus on tehokkaampi.

Tutustu tunteidesi taustoihin tunnekehon energiahoidossa

Ihminen elää tiettyjen ajatusmallien ja uskomusten kautta, mikä suojelee ihmistä liialta rasitukselta ja kuormitukselta, koska pitää ihmistä tutussa ja turvallisessa. Ajatusmallit ja uskomukset ovat alitajunnassa ja ohjaavat ihmisen toimintaa, ja ne syntyvät lapsuudessa kasvatuksen, ympäristön ja tunteita sisältävien kokemuksien kautta. Joskus nämä ajatusmallit ja uskomukset sekä niistä nousevat tunteet eivät ole hyväksi ja kuluttavat ihmistä. Tunteita ei voi kontrolloida tai estää, mutta siihen, miten tunteeseen reagoit, olet ainoa joka voi.

Päivittäiset tunnetilasi kertovat paljon siitä, minkälaista tunnetaakkaa olet kehoosi varastoinut. Tunteet nousevat tilanteissa, jotka muistuttavat ihmistä jostakin. Tunteet myös varastoituvat helposti kehoon, varsinkin ne, joita ei kohtaa ja tunne aidosti. Jokaisella ihmisellä on muistoja, joista on jäänyt ikäviä tunteita kehoon ja alitajuntaan tiedostamatta. Jokainen myös tuntee muiston eri tavalla. Muistot eivät välttämättä ole traumaattisia, vaan esimerkiksi lapsena kiikusta putoaminen ja säikähdys eikä aikuinen ole heti lähettyvillä lohduttamassa, voi jättää negatiivisen muistijäljen ja saatat aikuisenakin olla ylivarovainen “ettei nyt vaan sattuisi mitään”, tai koulussa esitelmän pitäminen joka ujostuttaa kovasti ja joku mainitsee punastumisesi, jolloin aikuisena esiintyminen saattaa jännittää turhan paljon.

Ihminen tuo mukanaan tahtomatta ja tiedostamatta menneisyyden kokemuksista tunteita nykyhetkeen, jos ne ovat vielä alitajunnassa, jolloin ne vaikuttavat käyttäytymiseen, valintoihin, sanomisiin yms. On oma valintasi, haluatko jatkaa elää kokemiesi muistojen ja tapahtuneiden asioiden kanssa niin kuin tähänkin asti. Olen vilpittömän onnellinen puolestasi, jos ne eivät häiritse sinua ja elämääsi. Asioita voi myös käsitellä monella tavalla ja usein olet varmasti tehnytkin niin, mutta jos tunteet ovat jääneet kehoon, etkä vapaudu niistä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: joko elämääsi syntyy näitä tilanteita aina uudestaan ja uudestaan tai välttelet tilanteita niin pitkälle, ettet koe niitä enää. Kumpikaan vaihtoehto ei ole väärin, mutta ei myöskään keveintä elämää, koska vanhat kokemukset varjostavat taustalla.

Mitä tunnekehon energiahoito tekee

Tunnekehon hoito neutralisoi tapahtumista ja muistoista näitä ikäviä tunteita, jolloin se auttaa eheyttämään negatiivista kokemusta, ja samalla alitajuntaan myös ohjelmoidaan paremmin palvelevia uskomuksia ja ajatusmalleja. Kielteisiä tunteita vapauttamalla vapautuu myös niiden aiheuttamista ongelmista.

Tunnekehon hoito, energiahoito Oulu, Oulunsalo

“Aika hyvä olo sen tunnekehon hoidon jälkeen. Ei tunnu, että ois tunnetasolla jääny päälle se asia mitä käsiteltiin, oikeastaan tuntuu, että se itsemyötätunto tais jäädä orastavasti päälle<3” Asiakas 36 v.

“Sain kyllä paljon oivalluksia tunnekehon hoidosta ja aion varmasti keskittyä omaan hyvinvointiin pienin askelin tästä eteenpäin.<3” Asiakas 35 v.

Älä käsitä väärin, ihminen ei ole elämänsä aikana koskaan “valmis”, vaan elämä tarjoaa aina uusia asioita ja ihmisessä on monen monta kerrosta, jotka aukeavat pala kerrallaan purtavaksi. Kaikki eivät ole edes ihmisen omia kerroksia ja nykypäivän kokemuksista, vaan opittuja malleja ja sukupolven perimää. Näihin asioihin voi riittää vain lempeä huomioiminen, mutta toisinaan niitä on hankala kohdata yksin. Silloin haluan olla tukenasi ja auttaa sinua vapautumaan näistä rajoittavista tekijöistä elämässäsi pehmeästi ja sinua kuunnellen.

Tunnekehon hoidolla voidaan hoitaa asioita, jotka vaivaavat elämässäsi: oireita, uskomuksia, tunteita tai asioiden juurisyitä, eli tapahtumia menneisyydestä. Kaikki kielteinen tukkii ja sitoo energioita, ja hoidossa keskitytään vapauttamaan tätä tunneperäistä stressiä, joka sotkee hermoston toimintaa. Hoidon jälkeen energiaa vapautuu kehon normaaleihin toimintoihin, mikä lisää esimerkiksi vireystasoa ja vastustuskykyä, ja myös mieli pysyy levollisempana. Samalla omat rajasi vahvistuvat, etkä välttämättä ota asioita enää niin henkilökohtaisesti.

Mistä sinä haluaisit vapautua?

Teen energiahoitoa Oulussa, Oulunsalossa kotini tiloissa ja tilaan on oma sisäänkäynti. Mahdollisuus hoitoon myös etänä. Lämpimästi tervetuloa! Erityisosaamiseeni kuuluu sisäinen lapsi, itsetuntemus ja itsetunto, erityisherkkyys, suorittaminen ja uupumus, henkinen kasvu, sieluyhteys ja energiat, oman arvon tunto sekä tunnetyöskentely.