0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Tämä energiahoitomenetelmä on nimensä mukaisesti rauhoittava ja syvärentouttava hoito keholle ja mielelle. Hoidossa vapautetaan ja puhdistetaan energian kiertoa virtaamaan optimaalisesti ja rauhoitetaan hermostoa. Hoidon intentio on elvyttää sitä hermoston haaraa, joka huolehtii luonnollisesta palautumisesta. Saat rentouttavan lepohetken arjen keskelle, hetken itsellesi, ja pääset laskemaan ylimääräisiä kierroksia. Hoitomuoto on pehmeää, mutta tehokasta, vaatteiden päältä kevyesti koskettaen tehtävää koko kehon hoitoa.

Syvärentouttavaa hoitoa auralle ja chakroille

Onko olosi stressaantunut? Kaipaatko läsnäoloa ja laskeutumista kehoosi? Hetken aikaa itsellesi? Vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin?

Energiakeho, jota myös auraksi kutsutaan ja energiakeskukset eli chakrat ovat niin sanotusti vastaanottimia, joilla aistimme kaiken tapahtuvan. Ne ovat herkkiä emmekä tiedosta kaikkea vastaanotettavaa, koska kaikki tapahtuu energiavärähtelyn tasolla. Energiaa chakroihin tulee joka puolelta, ympäristöstä, ruoasta, ihmisistä… 

Energiakehon ja chakrojen on tarkoitus olla tasapainossa ja ottaa vastaan virtaavaa energiaa kehosta ja ympäristöstä niin, että se kielteinen mikä meille ei kuulu, suodattuu automaattisesti pois ennen kuin se sukeltaa järjestelmäämme tukkimaan energian virtauksia. Tasapainoisen energiajärjestelmän kanssa tunnet itsesi elinvoimaiseksi ja terveeksi sekä kehon toimii luonnollisen palautumisen tilasta käsin.

Jos energiakenttä ja chakrat ovat epätasapainoisessa tilassa, ne varastoivat tunteita ja tapahtumia, varsinkin niitä, joita ei ole käsitelty, ja jotka ehkä on painettu jonnekin pinnan alle ja tukahdutettu. Sekin voi tapahtua tiedostamatta, ja voi näyttäytyä erilaisin tavoin esimerkiksi ailahtelevana ja levottomana olona, ylivilkkautena, lamaantumisena, tunteen purkauksina, unettomuutena, keskittymisvaikeutena tai aivosumuna.

Syvärentouttava energiahoito Oulunsalo, Oulu

Syvärentouttava hoito vähentää kokonaisvaltaisesti stressikuormaasi ja tuo sinua läsnäolevaksi hetkeen ja kehoosi

Epätasapainotilan jatkuessa seurauksena energiakenttään ja chakroihin voi muodostua energiatukoksia tai ns. reikiä. Energiahoidossa puhdistetaan, tasapainotetaan ja energisoidaan energiakehoa sekä chakroja ja avataan energiaa kulkemaan meridiaaneja – eli energiakanavia pitkin vapaasti pitkin kehoa.

Lisäksi syvärentouttavassa hoidossa tasapainotetaan kokonaisvaltaisesti olotilaasi ja syvärentoutetaan hermostoa ja mieltä, jolloin kehon palautumisprosessit käynnistyvät toimimaan enemmän sinun parhaaksesi. Hoidossa chakrat ja energiakenttä ottavat vastaan juuri sen verran energiaa, kuin mihin ne ovat valmiit sillä hetkellä ja vapauttavat tukoksia niin paljon, mihin sinä olet sillä kerralla valmis.

Syvärentouttavan hoidon aikana

Energiahoidossa niin sinulle hoidettavana, kuin minullekin hoitajana, voi nousta mielikuvia, tunteita, ajatuksia tai muistoja hoidon aikana. Se on täysin normaalia ja jos koet tarvetta, suosittelen lämpimästi sanoittamaan niitä hoidon aikana. Se tehostaa hoitoa, koska sanoittamalla päästät ulos ja myös irti asioista, mitkä ovat valmiita pintaantumaan ja poistumaan (where your mind goes, there energy goes too).

Hoitajana autan sinua tässä ja sanoitan myös havaitsemiani asioita, jos sen sallit. Välttämättä mieleen ei nouse mitään ja saatat myös nukahtaa, ja silloin hoito tapahtuu tiedostamattomalla tasolla vapauttaen niitä asioita, mitä ei ole tarpeen käsitellä enää tietoisen mielen tasolla. Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin rentoutunut.

Käytän syvärentouttavaa energiahoitoa tehdessäni Kehon viestit -hoitoa, ellet erikseen mainitse haluavasi ainoastaan tätä hoitoa.

Teen energiahoitoa Oulussa, Oulunsalossa kodin tiloissa ja hoitotilaan on oma sisäänkäynti. Tervetuloa hoitoon! Teen hoitoja myös etänä, jos matka käy liian pitkäksi.

Yleistä infoa energiahoidoista voit lukea täältä:

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *