0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Eheyttäviä energioita sekä sisäistä hehkua

Henkistä kuntoutusta, jossa sukelletaan syvälle energioidesi syvimpiin sopukoihin. Aurassa ja chakroissa on hyvin paljon toimintaasi ja ajatuksiisi vaikuttavia asioita, joita tuon tietoisuuteesi tai jos ne eivät enää kaipaa huomiotasi, vapautan niitä energioistasi pois ja eheytän energioitasi syvällisesti. Kanavoin sinulle intuitiivisesti energioistasi nousevia teemoja, mitkä sinun olisi hyvä ottaa käsittelyyn elämässäsi tällä hetkellä. Hoidan erityisesti teemoja sisäinen lapsi, oman arvon tunto, tunnetyöskentely, erityisherkkyys, sieluyhteys sekä itsetuntemus.

Aura ja chakrat

Hoidossa puhdistan, tasapainotan ja vahvistan auraasi ja chakrojasi sekä avaan energiaa kulkemaan meridiaaneja – eli energiakanavia pitkin vapaasti pitkin kehoa. Hoito keventää kokonaisvaltaisesti olotilaasi ja rentouttaa kehoa ja mieltä, jolloin kehon prosessit käynnistyvät toimimaan enemmän sinun parhaaksesi. 

Hoidon vaikutuksesta elät vapaampaa, kevyempää elämää sekä luottamuksen, ilon ja rakkauden tilassa enemmän kuin ennen hoitoa. Jos vielä sitoudut teemoihin, mitä energioistasi nousee, muutos on taattu. Muistathan, että pienet, mutta säännölliset askeleet vievät perille varmemmin.

Kaikki on jo sinussa. Avataan se vain näkyväksi.

Eheytymistä syvemmällä tasolla

Jos energiakenttä ja chakrat ovat epätasapainoisessa tilassa, ne voivat varastoida tunteita ja tapahtumia, varsinkin niitä, joita ei ole käsitelty, ja jotka ehkä on painettu jonnekin pinnan alle ja tukahdutettu. Tämä voi näyttäytyä erilaisin tavoin esimerkiksi ailahtelevana ja levottomana olona, ylivilkkautena, lamaantumisena, tunteen purkauksina, unettomuutena, keskittymisvaikeutena tai aivosumuna. 

Energiat voivat myös muuttua tai ottaa vastaan sinulle kuulumatonta monesta eri syystä: jos olet väsynyt, stressaantunut, huonolla tuulella tai muusta syystä vointisi on huono, saatat vetää silloin samaa myös puoleesi enemmän.

Joskus energia voi olla hyvinkin vanhaa, joka häiritsee sinua, mutta et tiedä mikä on vialla. Tämä voi olla vaikka joku lapsena koettu järkytys, käsittelemättömät tunteet tai kohtaamattomat muistot.

Energiakentässä voi olla myös niin sanottuja reikiä, mistä energiasi voi vuotaa ulos ja ulkopuoliset energiat sisään. Voit kantaa energioissasi myös karmallista energiaa tai sukupolven taakkasiirtymien energioita, joita on mahdollista hoitaa pois, jos se on kohdallasi juuri nyt niin tarkoitettu. 

Näihin asioihin kanavoituu usein hoidon aikana eheyttäviä ja vahvistavia teemoja, millä voit itse vahvistaa hoidon vaikutusta. Hoidossa chakrat ja aura ottavat vastaan juuri sen verran energiaa, kuin mihin ne ovat valmiit sillä hetkellä ja vapauttavat tukoksia niin paljon, mihin sinä olet sillä kerralla valmis. Voit itse vaikuttaa suuresti siihen, miten toimit hoidon jälkeen tehostaaksesi puhdistumis- ja eheytymisprosessia.

“Kun muistat ihmetellä pieniäkin asioita, näet enemmän.”

Myös sinulle voi hoidon aikana nousta mielikuvia, tunteita, ajatuksia tai muistoja. Se on täysin normaalia ja jos koet tarvetta, suosittelen lämpimästi sanoittamaan niitä hoidon aikana. Se tehostaa hoitoa, koska sanoittamalla päästät ulos ja myös irti asioista, mitkä ovat valmiita pintaantumaan ja poistumaan (where your mind goes, there energy goes too). Välttämättä mieleesi ei nouse mitään ja saatat myös nukahtaa, jolloin hoito tapahtuu tiedostamattomalla tasolla vapauttaen niitä asioita, mitä ei ole tarpeen käsitellä enää tietoisen mielellä. Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin rentoutunut.

Teen energiahoitoa Oulussa, Oulunsalossa kotini tiloissa ja tiloihin on oma sisäänkäynti. Mahdollisuus tehdä hoito myös etänä. Tervetuloa kokeilemaan!

“Tää on paras energiahoito missä oon ollu, vaikka useilla oon käyny. Aivan ihana! Kiitos Johanna aivan ihanasta hoidosta 🥰✨Jäi kevyt ja hyvä olo.” Asiakas 35 v.

“Olipa hyvä hoito. En ymmärrä miten osaat ja onnistut tekemään tuon ja nostat just ne asiat esille, mihin on pitänytkin kiinnittää huomiota. Herkkänä ihmisenä pistin merkille, että jotkut asiat osu aika herkkään kohtaan, mutta et kyllä varmaan sievemmin ois voinu niitä asioita enää esittää. Ne asiat on just niitä, joita ite lakasee helposti maton alle. Pitkään palleassa ollut paineen tunne ahdistuksesta lähti hoidon aikana pois. Tosi positiivinen olo jäi hoidosta.” Asiakas 37 v.