+358 40 7227 659

johanna@energiakamariihme.fi

Olen Johanna Ihme. Haluan auttaa sinua.

Energiakamari Ihme syntyi, kun olin ollut tienhaarassa ja sallinut vihdoin itseni kulkea sitä pehmeämpää ja lempeämpää polkua. Kaikkiin tapahtumiin ei voi vaikuttaa, mutta siihen miten suhtaudut tapahtumiin, olet ainoa joka voi. Ja minä haluan auttaa myös sinua elämään tämän ajatuksen kautta aidosti.

Olen itse käynyt osaltaan karikkoisenkin polun elämässäni. Osaltaan siksi, koska sallin sen karikkoisuuden olla elämässäni paljon kauemmin, kuin mihin olisin pystynyt, kuin mitä olisin tarvinut. Kunnes löysin energiahoidot ja meditaation. Pysähtymisen itseni äärelle ja vapautumisen vanhoista energeettisistä tukoksista. Siihen kiteytyy kaikki, mistä alkoi lempeästi katsominen itseäni kohtaan. Kerros kerrokselta. Helppoahan se ei aina ole, kun joutuu kohtaamaan oman epämukavuusalueensa ja ottamaan vastuun asioista ja siinä korostuu nimen omaan energiahoitojen ja meditaation kokonaisvaltainen apu. Nykyään elän omasta sisäisestä levollisuudesta ja kiitollisuudesta käsin.

Eheytymisen matkalla tutustuin myös siihen puoleen itsessäni, joka haluaa auttaa muitakin eheytymään ja voimaantumaan. Ja voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tai tarjota rentouttavan läsnäolemisen hetken kiireisen arjen keskelle.

Stressittömämpää ja kivuttomampaa elämää, suhtautumista elämään, eheytymistä elämänpolulla sekä lempeyttä itseä kohtaan haluan avata myös muille, auttaa sinua ymmärtämään ja ottamaan käyttöön oman sisäisen voimasi ja viisautesi. Kaikki lähtee sinusta, sinun sisältäsi. Haluan auttaa sinua vapautumaan energeettisellä tasolla niistä tukoksista, jotka saattavat hidastaa ja laimentaa elämänlaatuasi. Voit tulla hoitoon lisäämään itsetuntemustasi, kehon kiputilojen tai muiden vaivojen helpottamiseksi tai antamaan itsellesi hemmottelevan rentoutumisen hetken, päätös on sinun.

Olen koulutukseltani energiahoitaja, tuleva opettaja, elämänhallinnan ohjaaja sekä meditaatio- ja rentoutusohjaaja. Täällä voit tutustua minuun paremmin ja kysyä, jos sinulla tulee kysyttävää.

Olen pienestä pitäen mummuni jalan jäljissä ollut kiinnostunut luontaisesta itsensä hoitamisesta ja itsensä kuuntelusta. Lämpimästi suosittelen jokaista pysähtyä kuuntelemaan ja havainnoimaan, mitä tietyn oireen taustalla voi olla ja mitä keho tai mieli oikeasti tarvitsee.

Arvojani energiahoitajana on toimia aina hoidettavan parhaaksi ja kuuntelen aina asiakasta hoidoissa. Eettisesti toimiminen on tärkeää, enkä toimi vastoin asiakkaan toiveita. Minulla on vaitiolovelvollisuus hoidoista. Hoitajana olen lempeä, rehellinen ja empaattinen sekä helposti lähestyttävä. Haluan että sinulla on mahdollisimman hyvä olla. Teen hoitoja, koska visioni on lisätä luonnollista hyvinvointia ja seesteisyyttä niin fyysisesti kuin henkisestikin, jokainen on sen ansainnut.

Koska olen itse käynyt pyörimässä ne kaikki pohjamudat suorittamisen, miellyttämisen, ilman rajoja elämisen, ja oman hyvinvoinnin kustannuksella elämisen osalta, voin taata, että osaan auttaa sinut lempeästi ja helpommin kohti kevyempää elämää. Auttaa sinua kohtaamaan itsesi ja ne piilossa olevat ajatukset ja tunteet armollisemmin, mutta totuudellisesti ja vapautumaan niistä. Jos itse niin haluat ja jos olet siihen valmis, ja usko minua, jos tämä kutsuu, niin olet valmis.