0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Aluksi

Ostamalla Energiakamari Ihmeen palveluita hyväksyt alla luetellut palveluehdot. Jos sinulla on kysyttävää tai joku asia mielen päällä tutustuessasi ehtoihin, älä epäile laittaa minulle viestiä osoitteeseen: johanna@energiakamariihme.fi.

Mikäli yhteydenpito tapahtuu jonkun muun alustan kautta, jokaisella on lisäksi omat käyttöehtonsa, joihin voit tutustua heidän sivujensa kautta.

Muistutan kopioinnista: Jos kopioit tai käytät jotain Energiakamari Ihmeen tuottamia sisältöjä, sitoudut mainitsemaan Energiakamari Ihmeen sisällön lähteeksi.

Palveluehdot:

Hoidot

Energiakamari Ihmeen hoidot ovat lempeitä ja rentouttavia. Hoidot tehdään riippuen lähi- tai kaukohoidosta kevyesti koskettamalla, joten suosittelen pukeutumaan rentoon vaatetukseen. Hoidot auttavat lempeästi kiputiloihin, levottomuuteen, ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi rentouttaen kehoa ja mieltä. Näin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät luonnollisesti, eli hoidot ovat täydentävä hoitomuoto, eivät lääketieteellinen menetelmä. 

Hoidot eivät poissulje lääketieteen kanssa yhtäaikaa toimimista. En anna lääketieteellistä ohjausta, vaan tarvittaessa kehoitan kääntymään lääkärin puoleen ja suosittelen, että noudatat lääkärin ohjausta.

Palvelujeni kautta vastaanotat vain sen, mihin olet valmis ja vastaanottavainen. Hoidoissa ei tapahdu mitään vasten tahtoasi ja kuuntelen aina sinun parastasi. Tekemäni hoidot voit aina ottaa vastaan luottavaisin mielin, autan sinua aina sinun parhaaksesi. Minulla on vaitiolovelvollisuus kaikesta tapahtuneesta.

Asiakkaan velvollisuus on kertoa mahdolliset tiedot fyysisen- ja mielen terveydentilastaan ennen ajanvarausta, minkä perusteella voin arvioida palvelun asiakkaan parhaaksi.

Saadaksesi parhaimman hyödyn hoidoista, suosittelen ottamaan hoidon jälkeen hieman rennommin. Hoidon teho jatkuu muutaman päivän hoidossa käymisen jälkeen ja rennolla olotilalla tehostat hoidon vaikutusta. Toisaalta ne, jotka ovat lähteneet urheilemaan saman päivän aikana, kertovat saaneensa hyvää lisäboostia hoidosta, mutta tällöin hoidon teho ei välttämättä kunnolla keskity siihen, mitä hoidossa nousi esiin. Juo runsaasti vettä, jolloin kuona-aineet poistuvat tehokkaammin ja aineenvaihdunta tehostuu. Puhdistusoireina saattaa joillekin tulla päänsärkyä, väsymystä tai esimerkiksi flunssan oireita, mikä on normaalia, kun hoidon vaikutuksesta kehosta ja energioistasi vapautuu ylimääräistä kuonaa. Tarkkaile oloasi, hoito saattaa myös nostaa esiin tunteita tai muistoja, mitkä menevät ohi yleensä parissa päivässä, kun pintaantuvat ja poistuvat sinusta.

Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä. Autan mielelläni. Minulle on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen! Tämän takia, jos kokisit palvelun joltain osin epämiellyttäväksi tai sinulla on hoidon jälkeisinä päivinä muuten liian häiritsevä olo normaalien mahdollisten puhdistusoireiden lisäksi, voin tehdä sinulle veloituksetta puhdistavan 15 minuutin kaukohoidon oireiden lievittämiseksi. Olethan yhteydessä kahden viikon sisällä hoidosta. Jos et vieläkään ole tyytyväinen, palautan puolet maksamastasi summasta sinulle takaisin.

Tiloihin on oma sisäänkäynti, mutta ei kunnollista odotustilaa. Lähipalvelujen tilat sijaitsevat kotonani – ethän tule paikalle liian aikaisin, vaan aikaisintaan 10 minuuttia ennen sovittua aikaa.

Ohjaukset ja valmennukset

Olen aina ehdottoman vaitiolovelvollinen ohjauksien suhteen. Ohjaukseni perustuu aina asiakkaan kunnioittamiseen ja etuun. Ohjaajana kannattelen tilaa ja asiakasta, mutta tunnistan myös ohjaajuuden rajat ja tarvittaessa suosittelen muita tukipalveluita, jos se on asiakkaan eduksi.

Ohjaus on asiakkaan oivalluttamista löytää ratkaisut itse, ei neuvojen ja ratkaisujen tarjoamista valmiiksi. Ylikuormittuneeseen tilaan suosittelen aluksi energiahoitoa mielen ja hermoston rauhoittamiseen, mikä selkeyttää tilannetta valmiiksi.

Ohjaukset ja valmennukset eivät ole terapiaa eivätkä lääketieteellinen menetelmä, eivätkä ratkaise mielenterveydellisiä ongelmia jotka kaipaavat lääkärin apua. Minulla ei ole pätevyyttä tai koulutusta terveydenhuoltoalalle.

On tärkeää, että energiamme kohtaavat ohjausten ja valmennusten aikana. Tätä et voi tietää etukäteen muuten kuin tunnustelemalla omia fiiliksiäsi ennen ohjausta tai valmennusta. Hyväksyt tämän tilatessasi minulta palvelun.

Minun vastuuni on tehdä kaikkeni auttaakseni sinua ja lupaan, ettet jää ohjauksen ja valmennuksen jälkeen huonommalle mielelle, kuin ennen palvelun käyttämistä. Mikäli et ole palveluun tyytyväinen, ole yhteydessä kahden viikon sisällä palvelun käyttämisestä, niin pohditaan yhdessä mitä asialle voisi tehdä. Tiedät kuitenkin vastuusi siitä, että odotuksesi voivat olla erit, kuin mitä esimerkiksi yhdellä ohjaus tai valmennuskerralla pystytään saavuttamaan.

Voin harkinnan mukaan kieltäytyä tekemästä ohjausta tai valmennusta, jos koen sen olevan etiikkani vastaista tai se ei muulla tavoin olisi hyväksi sillä hetkellä.

Eettisyys

Olen aina ehdottoman vaitiolovelvollinen ohjauksien suhteen. Ohjaukseni perustuu aina asiakkaan kunnioittamiseen ja etuun. Ohjaajana kannattelen tilaa ja asiakasta, mutta tunnistan myös ohjaajuuden rajat ja tarvittaessa suosittelen muita tukipalveluita, jos se on asiakkaan eduksi. Ohjaus on asiakkaan oivalluttamista löytää ratkaisut itse, ei neuvojen ja ratkaisujen tarjoamista valmiiksi. Ylikuormittuneeseen tilaan suosittelen aluksi energiahoitoa mielen ja hermoston rauhoittamiseen, mikä selkeyttää tilannetta valmiiksi.

Maksu

Ajanvarauksen peruutus vähintään 24 h aikaisemmin veloituksetta, myöhemmin peruutetuista veloitus 50% palvelun hinnasta.

Peruuttamattomista ajoista veloitus 100 % palvelun hinnasta. Alle 24h peruutukset tai muutokset ajanvarauksiin aina vain puhelimitse (tekstiviesti tai whatsapp) nroon 0407227659. Asiakkaiden aikana en vastaa puhelimeen, mutta otan yhteyttä sinuun myöhemmin.

Maksun voi suorittaa kortilla, käteisellä tai maksulinkillä.