0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Tärkeintä on kasvaa unelmiensa kokoiseksi. Kasvu tapahtuu kuorimalla kerroksia itsestäsi ohjauksen ja energiahoidon avulla. Kerroksia, joita elämän aallokot iskevät sinuun joka kerta kun vastustat aaltoa, etkä antaudu sen virralle. Tuo antautuminen vapauttaa sinut elämään unelmiesi elämää, koska suhtautuminen elämään tuo sinulle asioita mitkä ovat sinulle hyväksi, eikä vastustusta ole enää mukana.

“Tulevaisuus on tulos siitä, mitä me teemme nyt.” – Pema Chödrön

Nämä kerrokset voivat näkyä ajatuksissasi, kehon kiputiloina tai tapahtumina elämässäsi. Kerroksia voi kuoria ja kasvua tapahtua monella tavalla. Ohjauksen ja energiahoidon avulla vien sinua lähemmäs aitoa itseäsi, joten kerrosten kuoriminen on hyvin kokonaisvaltaista. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja kehon kautta saat yhteyttä ja rauhaa mieleesi sekä toisinpäin. Kehon ja mielen yhteistyö taas avaa sinulle väylää kuulla sisintäsi, intuitiotasi. Sitä, mikä todella kertoo asioita sinun hyväksesi.

Ohjauksen ja energiahoidon avulla mielenrauhaa ja lempeää kehon palautumista

Palvelujeni kautta saat hyvin kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi. Kehosi viestit hoidossa energiahoidon ja kraniosakraaliterapian kautta tuon sinulle kehosi viestejä ymmärrettävään muotoon, Mielitekoja valmennuksessa sanoitetaan ajatuksiasi uusiksi ja sinua paremmin palveleviksi, Sisäistä hehkua -energiahoidolla saat nimensä mukaisesti lisää elinvoimaa ja eheyttäviä energioita, ymmärrystä energioidesi tilasta sekä Vapauta tunteesi -tunnekehon energiahoidolla vaikutetaan sinulle haitallisiin asioihin ja vapautetaan niitä alitajunnastasi. Usein saat vieläkin isomman hyödyn, kun ohjauksen ja energiahoidon avulla yhdistelen eri menetelmiä kattamaan juuri sinun ongelma-alueita eheytettäviksi.

Aina on mahdollisuus aloittaa kasvu oman näköiseen elämään Ohjauksen ja energiahoidon avulla. Oulu, Oulunsalo

Lähestymistapa oman ytimesi, itsesi äärelle on sinun käsissäsi. 

Luot itse omaa elämääsi, joten haluat varmasti tehdä siitä oman näköisen ja merkityksellisen. Sinulla itsellä on avaimet omaan elämääsi, ja sinun on mahdollista tehdä asioita toisin, kunhan ymmärrät itseäsi ja elämääsi ja mitä sen kaiken taustalla on. Olen itse käynyt läpi suuria oppiläksyjä elämässäni tietyillä osa-alueilla, joten minulla on syvä asiantuntemus elämän muutoksen ja kasvun kanssa. Ei kerrallaan mitään liikaa eikä mitään turhaa, vain sisäistä hehkua vahvistavia pieniä muutoksia, jotka voi ottaa helposti normaaliin arkeen mukaan. Joka ikinen pienikin valinta vie sinua lähemmäs oman näköistä elämää. Tiedäthän, että pienistä puroista kasvaa iso valtameri.

Sinun tarvitsee vain pysähtyä itsesi äärelle kuuntelemaan itseäsi. Vapautua niistä asioita, mitkä eivät toimi sinun parhaaksi ja alkaa toteuttamaan niitä asioita, mitkä ravitsevat sinua ja sieluasi. Vahvistaa niitä hyviä ja merkityksellisiä asioita, jolloin kasvat unelmiesi kokoiseksi. Oli kyse sitten kehostasi, mielestäsi tai sisimpäsi kuiskauksista, autan sinua kuulemaan aidoimmat ja syvimmät tarpeesi sekä elämään niiden mukaisesti. Koska olet sen arvoinen. 

Lähestymistapa oman itsesi äärelle on sinun käsissäsi. Teen ohjauksia ja valmennuksia, energiahoitoa ja kraniosakraaliterapiaa Oulussa, Oulunsalossa kotini tiloissa ja tilaan on oma sisäänkäynti. Palvelut käytössä myös etänä! Erityisosaamiseeni kuuluu sisäinen lapsi, itsetuntemus ja itsetunto, erityisherkkyys, suorittaminen ja uupumus, henkinen kasvu, sieluyhteys ja energiat, oman arvon tunto sekä tunnetyöskentely. Tervetuloa, käy tutustumassa alta mikä sinua kutsuu eniten:

  • Kehosi viestit: viedään kehoasi kohti rentoutta, kehosi tulee kuulluksi
  • Mielitekoja: mieltä tyyneksi, tietoisuutta ja ymmärrystä alitajunnasta ja elämästä, sisäinen lapsi
  • Sisäistä hehkua: energioidesi tasapainottavaa ja keventävää hoitoa aurasta ja chakroista
  • Vapauta tunteesi: vapauttaa tunteita ja muuttaa uskomuksia