0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Sisäistä ohjausta mielesi äärellä ja lisää hyvinvointia mielelle

Kun haluat avata ovet sisäiselle ohjaukselle, intuitiollesi, sinun on pysähdyttävä itsesi äärelle. Usein se voi aiheuttaa vastustusta, koska tietoinen mieli, eli egomme, haluaa olla ohjaksissa ja kokee epävarmuutta tiedostamattoman mielen voimasta, joka on 95 % tietoisuudestamme. 

Tässä kohtaa minä voin auttaa. Tietoisuutta voi laajentaa ja egoa rauhoittaa, jolloin balanssi on parempi jokapäiväisessä elämässäsi. Näin pysyt tyyneempänä elämän aallokoissa, koska et koe enää tarvetta vastustaa tai puolustaa. Näin löydät myös merkityksellisyyttä elämääsi ja hyvinvointia mielelle, koska oivallat, että kaikki hyvät tunteet kumpuavat sinusta eivätkä ulkopuoleltasi. Erityisosaamistani ovat sisäinen lapsi, itsetuntemus ja itsetunto, erityisherkkyys, suorittaminen ja uupumus, henkinen kasvu, sieluyhteys ja energiat sekä tunnetyöskentely.

“Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.” Mahatma Gandhi 

Miten hyödyt ohjauksesta

Opit havainnollistamaan elämää eri näkökulmista ja suhtautumaan itseesi ja elämään eri tavalla. Niin, mikä palvelee sinua parhaiten. Ohjaudut itsestä käsin, kuuntelet sielusi hienovaraisia viestejä. Mielen valmennuksessa ohjaan sinua läsnä hetkeen, itsesi äärelle, jonka ydin on kaikki. Kuorit esille aidointa sinua, sitä mitä oikeasti haluat, mikä on oikeasti tärkeää. Oivallat, mitä tietty asia elämässäsi merkitsee ja mikä voi olla sinun vastuusi asiassa, jonka jälkeen voit vapautua asiasta monipuolisten menetelmien avulla. Näin lisäät hyvinvointia mielelle kokonaisvaltaisesti. 

“Kaikkien tapahtumien taustalla on kätketty merkitys, joka palvelee omaa kehittymistäsi.” -Deepak Chopra

Ohjauksen avulla ajatuksesi selkeytyvät ja saat motivaatiota kohti unelmiasi ja sinun näköistä elämää. Ohjauksessa pysähdyt tähän hetkeen havainnoimaan, mitä mahdollisuuksia sinulla on valitsemasi teeman ympärillä, miten saat voimavarasi ja potentiaalisi avuksesi ja miksi olisi hyvä tiedostaa omat toimintatavat. Lisäksi hahmotat, mihin asiaan sinun olisi hyvä sitoutua jatkoa ajatellen.

sisäistä ohjausta ja hyvinvointia mielelle. Ohjaus ja valmennus Oulu, Oulunsalo

“Tiiätkö, mun hermot on alkanut venymään enemmän nykyään, luulen että kun on valmennuksen jälkeen osannu alkaa ottamaan omaa aikaa ja tilaa niin siinä on tapahtunu selvästi parannusta. Sama juttu jos on vaikka huonosti nukuttu yö niin ei oo niin huono mieli vaan paremmin jaksaa. Paljonhan tässä on vielä tekemistä, alussa oon vielä ja valmennus laittoi uudenlaisen sysäyksen tähän koko hommaan, että oli kyllä tosi hyvä ja tarpeellinen. Voisin tulla keväällä uudemman kerran valmennukseen.” Asiakas 37 v.

Mitä ohjauksessa tapahtuu

Ohjaajana luon tilan, jossa sinulla on helppo ja luottamuksellinen paikka avautua ja sinua kuunnellaan omana itsenäsi. Huomaathan kuitenkin, että ohjaajana minä en ratkaise ongelmiasi, vaan löydät ne itse tiedostamisen ja ymmärtämisen kautta oivalluttavilla kysymyksillä ja tehtävillä sekä läsnä olevan keskustelun avulla. Tiedostut, että kaikki lähtee sinusta ja minä toimin kanssakulkijana ja tukena matkallasi.

Ohjaukset ja valmennukset räätälöidään aina vastaamaan täydellisesti sinun tarpeitasi ennakkoon, sen aikana ja jälkeen päin. Kun alitajunta huomaa, että haluat tehdä yhteistyötä, se tarjoaa oman osansa helpommin, kuin arvaatkaan ja alkaa tuottamaan sinulle parempaa sisäistä ohjausta ja hyvinvointia mielelle. 

Ohjaukseen kuuluu lyhyt alkukeskustelu ja ajanvarauksen yhteydessä ennakkotehtävä. Ohjauksen jälkeen saat mukaasi vielä sinulle kohdennettuja jatkotehtäviä, useamman kerran ohjauksessa myös mahdollisia välitehtäviä. Olen tukenasi koko prosessin ajan ja halutessasi yhteydessä sinuun myös jälkikäteen, jolloin kysyn kuulumisiasi aiheesta. Ohjaus tapahtuu kokonaisuudessaan etänä.

Eettisyys

Olen aina ehdottoman vaitiolovelvollinen ohjauksien suhteen. Ohjaukseni perustuu aina asiakkaan kunnioittamiseen ja etuun. Ohjaajana kannattelen tilaa ja asiakasta, mutta tunnistan myös ohjaajuuden rajat ja tarvittaessa suosittelen muita tukipalveluita, jos se on asiakkaan eduksi. Ohjaus on asiakkaan oivalluttamista löytää ratkaisut itse, ei neuvojen ja ratkaisujen tarjoamista valmiiksi. Ylikuormittuneeseen tilaan suosittelen aluksi energiahoitoa mielen ja hermoston rauhoittamiseen, mikä selkeyttää tilannetta valmiiksi.

sisäistä ohjausta ja hyvinvointia mielelle. Ohjaus ja valmennus Oulu, Oulunsalo

“Kiitos ihan tosi paljon tapaamisesta! Ensimmäinen kerta ja mulla olo keveni heti! Nyt on niin kiitollinen fiilis! Sun kanssa on niin luontevaa jotenkin keskustella asioista ja löydät oikeet sanat tilanteessa ku tilanteessa. Oot kyllä pätevä työssäs ja susta näkee että nautit siitä mitä teet! Ymmärrät ja kuuntelet hyvin.<3” Asiakas 20 v.