johanna@energiakamariihme.fi

Mitä kehosi kertoo kun se tulee kuulluksi ja ymmärretyksi?

Kehosi viestit -hoito on kehoterapiaa, jossa sukelletaan syvälle kehosi äärelle kuuntelemaan kehosi kertomaa ja samalla saavuttamaan syvällisempää parannusta kehollesi. Kuulemalla kehosi viestejä ymmärrät kehoasi ja itseäsi paremmin, kohtelet itseäsi paremmin. Saat kokemuksen kehoyhteydestä, jolloin voit havaita, että keho on ystäväsi ja tekee parhaansa puolestasi. Minä tuon näitä viestejä sinun kuultavaksesi samalla, kun hoidan sinua luonnollisen palautumisen tilaan ja autan rentoutta kohti.

Juurisyy

Oikea ongelma ei välttämättä ole lainkaan kehon kipu- tai jännitystila, vaan jotain syvemmällä, mitä olet ehkä varastoinut kehoon tietämättäsi. Ehkä käsittelemättömiä tapahtumia, kohtaamattomia tunteita tai muuta, mitä olet painanut jonnekin niin kauas, josta kuitenkin voit olla nyt valmis päästämään irti. Se voi olla jostain hyvin kaukaa menneisyydestä tai vasta tapahtuneesta. 

Keho varastoi ja muistaa äärimmäisen paljon asioita yrittääkseen suojella sinua ja kohdatessaan asian joka pienimmässäkään määrin muistuttaa aiemmasta, voi laukaista asian. Tämä on automaatiolla toimivaa, ettei sinun tarvitse joka kerta opetella uudelleen säikähtämään tai varomaan asioita. Keho ei vain aina erota tilannetta oikeaksi, koska mikä tahansa tilanteeseen liittyvä asia onkaan, keho laukaisee reaktion.

Vaiva voi kroonistua jos se ei tule kuulluksi. Lisäksi kaikki mitä elämässäsi vastustat (tunteet, ajatukset ja niin edelleen) vajoaa alitajuntaasi, joka on 95 % tietoisuudesta, mikä saattaa ylikuormittuessaan tai kroonisessa stressitilassa kehollistua. Näitä vastustuksia kutsutaan kehon tukoksiksi, joita vapautan hoidossa ja kehosi energiat pääsevät virtaamaan vapaasti sekä työskentelemään sinun parhaaksi.

Energiahoito Oulu, Oulunsalo

Relax, and breathe.

Kun keho tulee kuulluksi ja ymmärretyksi

Käytän useissa eri koulutuksissa oppimia eri menetelmiä kuunnellessani, vapauttaessani vaivojen perimmäisiä syitä sekä voimaannuttaessani kehoasi. Mukana Kehosi viestit -hoidossa on useita erilaisia energiahoitomenetelmiä, kraniosakraaliterapiaa, akupainantaa, kehorentoutusta ja meridiaaniterapiaa. 

En hoida pelkästään oireista käsin, koska keho alkaa parhaiten yhteistyöhön ja parantaa myös itse itseään silloin, kun keho tulee kuulluksi ja ymmärretyksi. Juurisyitä hoitamalla hoito auttaa syvällisemmin. 

”Kun kehosi jokainen solu on niin läsnä tässä hetkessä, että se värähtelee elämää, ja kun voit tuntea tuon elämän joka hetki Olemisen ilona.” -Eckhart Tolle

Kehosi viestit -hoidossa vaikutetaan hermoston palautumiseen, nestekierron luonnolliseen rytmiin sekä energiatasapainoon, jolloin kehosi itseparantamisen mekanismit aktivoituvat. Koska hermosto, nestekierto ja energiat ohjaavat lähes kaikkia toimintoja kehossa, vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen ja voi vaikuttaa monenlaiseen vaivaan niin fyysisellä- kuin mentaalisellakin tasolla. Niin kehosi kuin mielesikin tasapainottuvat ja toiminnot elpyvät. Hoidon palauttava ja tasapainottava vaikutus tuo kehoa kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä voi auttaa samalla muihinkin vaivoihin kuin vain siihen, minkä vuoksi hakeudut hoitoon. Kehon kautta saat myös mielenrauhaa.

Hoito onkin hyvin syvärentouttavaa ja rauhoittavaa keholle ja mielelle. Hoito huolehtii luonnollisesta palautumisesta, mikä nykypäivän kuormituksessa voi jäädä jalkoihin. Hoito antaa rentouttavan lepohetken arjen hälinään, laskee kierroksia sekä avaa energian virtauksia lempeydellään, joiden mahdolliset tukokset voivat aiheuttaa kireyksiä ja levottomuutta niin kehossa kuin mielessäkin. Hoidossa vähennetään kokonaisvaltaisesti stressikuormaasi ja tuodaan sinua läsnäolevaksi hetkeen ja kehoosi.

Teen energiahoitoa ja kraniosakraaliterapiaa Oulussa, Oulunsalossa kotini tiloissa ja hoitotilaan on oma sisäänkäynti. Mahdollisuus hoitoon myös etänä. Lämpimästi tervetuloa!