+358 40 7227 659

johanna@energiakamariihme.fi

BodyMind Energy Balancing -hoito

Energiahoito rauhoittaa ja lievittää hermoston ylikierroksilta. Avaa kehon jännityksiä ja purkaa kehon kroonista, tiedostamatonta stressitilaa. 

Tutustu lisää (Toimin tällä hetkellä harjoitushoitajan nimikkeellä, hinta nousee myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.)

75 min50 € (norm. 65 €)
Etänä 45 min +alkuinfo ja hoitopalaute40 €
Sarjahoito x 3140 € (norm. 170 €)
Sarjahoito x 3 etänä 45 min100 € (norm. 110 €) 

Rentouttava hoito palautumisen tueksi

Energiahoidolla tasapainoa ja levollisuutta kehomielen toimintaan sekä vapaampaa energian kiertoa elimistöösi. Lisää hyvinvointia sisältäpäin.

Tutustu lisää (Toimin tällä hetkellä harjoitushoitajan nimikkeellä, hinta nousee myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.)

75 min50 € (norm. 65 €)
Etänä 45 min +alkuinfo ja hoitopalaute40 €
Sarjahoito x 3140 € (norm. 170 €)
Sarjahoito x 3 etänä 45 min100 € (norm. 110 €) 

Vapauta tunteesi – tunnekehon hoito

Tietoista läsnäoloa ja henkistä kuntoutusta. Meridiaaniterapian hoitomuoto tuo sinua läsnä olevaksi itseesi ja itsetuntemuksesi lisääntyy. Vapaudu haitallisista tunteista ja kielteisistä reaktiomalleista.

Tutustu lisää (Toimin tällä hetkellä harjoitushoitajan nimikkeellä, hinta nousee myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.)

75 min lähi- ja etähoito50 € (norm. 65 €)
Sarjahoito x 3140 € (norm. 170 €)

Energiahoito lapsille (alle 12 v.) 40 €

Hoitovarauksen peruutus vähintään 24 h aikaisemmin veloituksetta, myöhemmin peruutetuista veloitus 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoidoista veloitus 100 % hoidon hinnasta.

Alle 24h peruutukset tai muutokset hoitovarauksiin aina vain puhelimitse (tekstiviesti tai whatsapp) nroon 0407227659. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta otan yhteyttä sinuun myöhemmin.

Lähihoitojen hoitotilat sijaitsevat kotonani – ethän tule paikalle liian aikaisin, vaan aikaisintaan 10 minuuttia ennen sovittua aikaa. Hoitotiloihin on oma sisäänkäynti, mutta ei kunnollista odotustilaa.

Maksun voi suorittaa kortilla, käteisellä tai maksulinkillä.

Tulossa:

Henkilökohtainen ohjaus

Ohjatut meditaatio- ja rentoutusharjoitukset

Ryhmäenergiahoidot

Energiahoitoäänitteet

Hoitomuoto on lempeä ja rentouttava. Hoito tehdään riippuen lähi- tai kaukohoidosta kevyesti koskettamalla, joten suosittelen pukeutumaan rentoon vaatetukseen. Hoidot auttavat lempeästi kiputiloihin, levottomuuteen, ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi rentouttaen kehoa ja mieltä. Näin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät luonnollisesti, eli energiahoidot ovat täydentävä hoitomuoto, eivät lääketieteellinen menetelmä. Hoidot eivät poissulje lääketieteen kanssa yhtäaikaa toimimista. En anna lääketieteellistä ohjausta, vaan tarvittaessa kehoitan kääntymään lääkärin puoleen ja suosittelen, että noudatat lääkärin ohjausta. Hoidossa vastaanotat vain sen, mihin olet valmis ja vastaanottavainen. Hoidossa ei tapahdu mitään vasten tahtoasi ja hoidossa kuunnellaan aina sinun parastasi. Tekemäni hoidot voit aina ottaa vastaan luottavaisin mielin, hoidan sinua aina sinun parhaaksesi. Minulla on vaitiolovelvollisuus kaikesta hoidossa tapahtuneesta. Asiakkaan velvollisuus on kertoa mahdolliset tiedot fyysisen- ja mielen terveydentilastaan ennen hoitoa, minkä perusteella voin arvioida hoidon tekemisen asiakkaan parhaaksi. Saadaksesi parhaimman hyödyn hoidosta, suosittelen olemaan hoidon jälkeen rauhallisessa ja rennossa olotilassa ainakin seuraava vuorokausi. Hoidon teho jatkuu muutaman päivän hoidossa käymisen jälkeen. Juo runsaasti vettä, jolloin kuona-aineet ja aineenvaihdunta pääsevät poistumaan tehokkaammin. Puhdistusoireina voi lisäksi olla päänsärkyä, väsymystä tai esimerkiksi flunssan oireita, mikä on normaalia, kun hoidon vaikutuksesta poistuu ylimääräistä taakkaa. Tarkkaile oloasi, hoito saattaa myös nostaa esiin tunteita tai muistoja, mitkä menevät ohi yleensä parissa päivässä, kun pintaantuvat ja poistuvat sinusta. Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä. Autan mielelläni. Minulle on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen! Tämän takia, jos kokisit hoidon joltain osin epämiellyttäväksi tai sinulla on hoidon jälkeisinä päivinä muuten liian häiritsevä olo normaalien mahdollisten puhdistusoireiden lisäksi, voin tehdä sinulle veloituksetta puhdistavan 15 minuutin kaukohoidon oireiden lievittämiseksi. Olethan yhteydessä kahden viikon sisällä hoidosta. Jos et vieläkään ole tyytyväinen, palautan puolet maksamastasi summasta sinulle takaisin.