0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Mistä Henkisen kasvun matka -kurssissa on kyse?

Hei vain, ja ihan ensiksi ihanaa kun ilmaiset mielenkiintosi kurssia kohtaan! Henkisen kasvun matka. Me jokainen kuljemme sitä, toiset tiedostaen, toiset taas hmm, eläen elämäänsä sen enempää miettimättä. Väitän, että mitä tietoisempi olet, sitä enemmän oman näköistä elämää pystyt luomaan. Tämän kurssin seitsemän askeleen avulla todella vahvistat sitä sinun elämäsi kipinää, joka on rikkautta mitä ei näe silmillä.

Kurssi ei ole juuri nyt saatavilla, mutta voit tutustua kurssin antiin alempaa ja liittyä odotuslistalle, niin saat kuulla ensimmäisten joukossa kun kurssin ovet ovat jälleen aukeamassa! Odotuslistalle ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Henkisen kasvun matka

Näiden seitsemän askeleen avulla todella vahvistat sitä sinun elämäsi kipinää, joka on rikkautta mitä ei näe silmillä.

Kurssin kuvaus

Olen hahmotellut tähän henkisen kasvun matkan vahvistamiseksi kaiken sen, mitä olen vuosien varrella itse kokeillut ja hyväksi havainnut. Ja tiivistänyt sen niin, ettei sinulla tarvitse käydä kasvumatkaasi mutkien kautta, vaan suoraviivaisesti, selkeästi ja niin, ettei se vie arjen matkassa liikaa aikaa. Lisäät tietoisuuttasi itsestäsi, syy-seuraussuhteista ja opit luomaan sellaista elämää, mitä haluat elää. Saat erilaisia tehtäviä ja työkaluja, joista voit valita itsellesi sopivan mukaan elämääsi, tai vaihtoehtoisesti vaihdella niitä välillä virkistyksen vuoksi. 🙂

Toki kaikki uusihan vaatii aluksi hieman sitoutumista ennen kuin asioista tulee rutiinia, mutta sen jälkeen asiat tapahtuvatkin kuin itsekseen. Käytän kaiken elämäni aikana käymieni kurssien ja oppien (joita muuten on paljon, kun hain itseäni) lisäksi Elämänhallinnan ohjaajan, Itsetuntemus- ja meditaatio-ohjaajan sekä Energiahoitajan tietotaitoja, jotka ovat muuttaneet elämäni totaalisesti. Valmentajuutta ja kasvuprosessia tukee lisäksi opettajaopintoni. Jos haluat tutustua minuun ohjaajana ja käymiini koulutuksiin enemmän, kerron niistä enemmän omassa henkilökohtaisessa tarinassani sekä kamarin tarinassakin.

Kurssi koostuu:

 • videomateriaaleista
 • Eri aiheille tehtäviä ja harjoituksia
 • Yhteiset livet

Henkisen kasvun matka -kurssin sisältö

 • Vko 1. Ensimmäinen askel: Itsetuntemuksen syventäminen

Mistä kaikki alkoi ja miksi. Pääset tutkimaan ja tiedostumaan sinussa olevien asioiden juurisyistä, mitkä voivat liittyä johonkin tässä elämässä, menneisiin elämiin tai karmaan. Pääset myös pohtimaan ja kirkastamaan, mille pohjalle alat rakentamaan jatkossa henkistä polkuasi.

 • Vko 2. Toinen askel: Energiatyöskentely

Helpotat elämääsi tunnistamalla ja kuuntelemalla sekä vahvistamalla ja tasapainottamalla omia energioitasi ja rajojasi. Opit pitämään omat energiat itselläsi ja palauttamaan muiden energiat takaisin heille. Et toimi överiepaatikkona, etkä enää ota kantaaksesi muiden taakkoja itsesi kustannuksella, eikä muiden energiat vaikuta sinuun enää niin voimakkaasti.

 • Vko 3. kolmas askel: Intuitiotyöskentely

Opit kuulemaan intuition ääntäsi, jolloin sinun on helpompi tehdä päätöksiä etkä epäile itseäsi enää niin paljoa, et elä enää pelkkien sattumien varassa. Intuition ääni on päätöksien- ja ongelmanratkaisukykyjen parantamista, opit tunnistamaan, milloin jokin asia on sinun hyväksesi ja toimit sisäisestä ohjauksesta käsin. Tätä kautta voit vähentää myös liiallista suorittamista.

 • Vko 4. Neljäs askel: Tunteet, ihmissuhteet ja ympäristö

Ymmärrät itseäsi, elämääsi ja ympärillä olevia paremmin. Laajennat tunneilmastoasi, osaat käsitellä tunteitasi ja erotella, milloin ne tarvitsevat kohtaamista ja milloin ne ovat jonkun toisen tunteita, mitä tunnet. Opit lisäämään itsemyötätuntoa ja muuttamaan sisäistä puhettasi.

 • Vko 5. Viides askel: Tietoinen herkkyys

Opit pysymään omalla energiataajuudellasi: selkeyttä, määrätietoisuutta sekä voimaantumista ja lisää voimavaroja. Et enää mieti liikaa sitä, mitä muut ajattelevat. Tutustut sisäiseen lapseesi ja korjaavien kokemusten voimaan.

 • Vko 6. Kuudes askel: Sielun ja sydämen aidoimmat toiveet

Alat tiedostua, mikä on sinun tehtäväsi täällä, etkä toimi enää itseäsi vastaan. Opettelet pysyvästi korkeampiin energiavärähtelyihin: iloisempaa, onnellisempaa ja nautinnollisempaa elämää, irti oravanpyörästä ja harmaasta arjesta. Opit vahvistamaan sieluyhteyttäsi ja kun elät sielun suunnitelmaasi tässä elämässä, polkusi on kannateltu.

 • Vko 7. Seitsemäs askel: Muutoksen tuulet ja manifestointi, luo unelmaelämäsi

Saat työkalut luoda oman näköisen, nautinnollisen ja merkityksellisen elämän ja ymmärrät vetovoiman lainalaisuudet. Luot kevyempää, oman näköistä ja nautinnollista arkea, joka muodostuu omista syvimmistä toiveista käsin eikä ulkoisista olosuhteista.

Henkisen kasvun matka

+ Bonukset!

 • Bonusmateriaalia, jotka ovat vapaaehtoisia kultakimpaleita henkisen kasvun polullesi.
 • Henkilökohtainen tuki koko kurssin ajan.
 • Älä unohda livejen boostaavia energioita!

Lopuksi

Tiesitkö, että kunhan asiaa toistaa vähintään 21 päivää, asian hyödyt näkyvät ja tuntuvat paremmin ja asiasta tulee rutiininomaisempaa. Lämpimästi suosittelen sinua sitoutumaan kurssiin ja ottamaan arkeesi mukaan sinua palvelevia työkaluja!

Jokaisen kerran jälkeen, kun olet yhteydessä sisimpääsi, sisäiseen viisauteesi, elämäsi muuttuu.

Muistathan, että olet sen arvoinen.

Joko lähdetään matkaan?

Jos haluat jatkaa henkisen kasvun matkaa kurssin muodossa kanssani, liity alta odotuslistalle ja palaan asiaan pikimmiten kertomaan, kun kurssi on jälleen saatavilla! Ja jos sinulla tulee mitään kysyttävää, laita ihmeessä viestiä: johanna@energiakamariihme.fi

Kiitollisuudella, Johanna

Henkisen kasvun matkalle mukaan tarvitset vain itsesi