0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Keho muistaa, minkä mieli unohtaa – tähän tasapainoa tuo energiahoito. Haluatko vapautua stressistä ja vahvistaa palautumisprosessia? Energiahoidot tuovat tasapainoa kehon ja mielen toimintaan sekä parempaa energian kiertoa elimistöösi. Luomme elämämme sisältä käsin. Koska kaikki lähtee ajatuksistasi, joista nousee tunteita, joista taas seuraa toimintaa. Haluatko lisätä hyvinvointia sisältäpäin? Energiahoidon vaikutukset rauhoittavat ja palauttavat hermostoa ylikierroksilta. Haluatko tietoista läsnäoloa ja henkistä kuntoutusta? Energiahoidot tuovat sinua läsnä olevaksi itseesi ja itsetuntemuksesi voi lisääntyä hoidoissa. 

Keho siis muistaa, minkä mieli on unohtanut jo kauan aikaa sitten. Keho myös muistuttaa – onko sinulla joskus epätasapaino-, häiriö-, kiputila jossain kohti kehoa tai väsyneen ja raskaan tuntoinen kehomielen olo yleisesti? Hankala palautua? Huonot yöunet? Käyt jatkuvasti ylikierroksilla? Stressaat ja huolehdit, mutta et välttämättä saa mistään kunnolla kiinni? Ne häiriötekijät kehossa, joille et löydä selvää vastausta viime aikaisista tapahtumista, ovat todennäköisesti kehoon energeettisesti varastoituneita kokemuksia ja tunteita, energiatukoksia, jotka tarpeeksi tukkeuduttuaan alkavat oireilla fyysisellä tasolla.   

Energiahoito Oulu, Oulunsalo

Hartialinjaan ja lavoille energian kanavointia BodyMind Energy Balancing -hoidossa.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen

Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja kaikki on yhteydessä toisiinsa. Myös tietyt kehon osat ja elimet yhdistetään tiettyihin energiakanaviin (meridiaaneihin ja chakroihin). Meridiaanit ja chakrat yhdistetään tiettyihin tunteisiin, aiheisiin, vaivoihin, oireisiin, kipuihin… Energian on tarkoitus virrata vapaasti pitkin kehoa energiakanavissa, aivan kuin veri virtaa suonissa. Eri syistä johtuen, ihmisen energiakenttään voi jäädä tukoksia, jotka estävät energiaa virtaamasta. Näitä syitä yleisimmin ovat krooninen stressi, hermoston jatkuva ylikierroksilla oleva tila sekä traumaattiset ja negatiiviset kokemukset, niin fyysiset kuin psyykkisetkin.  

Sanotaankin, että stressistä johtuu noin 90 prosenttisesti kehon epätasapainotilat, jumit, kivut, myös joskus sairaudet. Ihminen usein käsittelee kyllä kokemiaan asioita, mutta se ei tarkoita, että vapautuisi näistä asioista pelkästään puhumalla niistä. Joskus toki kyllä, mutta toisinaan ihminen saattaa jopa idenfioitua näihin asioihin, jos ne jäävät energeettisellä tasolla elimistöösi. 

Näitä tukoksia voi pahentaa jatkuvasti toistuvat omien rajojen rikkominen ja itseään vastaan tekeminen, suorittaminen ja jatkuva kiire, alkoholi ja epäterveellinen ruoka tai muu epäterveellinen elämäntapa, liikkumattomuus sekä liian lyhyet yöunet. Kehon kuuluu korjata myös itse itseään ja niin sanotusti saattaa itseään tasapainoiseen tilaan, jotka kutsutaan myös homeostaasiksi. Jos venytät jatkuvasti itseäsi negatiivisesti jostain kohti, keho yrittää saada sen kohdan tasapainoon, jolloin joku muu kohta jää vähemmälle huomiolle. Mikä taas saattaa aiheuttaa oireilua eri kohdassa kehoa ja oravanpyörä on valmis. Jos energiat virtaavat vapaasti, kehon on helpompi eheyttää itseään.  

Energiahoito Oulu, Oulunsalo

Käyn läpi jalat ja jalkojen meridiaanilinjat energiahoidon aikana.

Energiahoidon vaikutukset

Energiatyöskentely on luonnollista sekä kehon ja mielen omia prosesseja aktivoivaa hoitomuotoa. Energiahoidot maadoittavat, eli tuovat läsnä hetkeen ja kehoosi sekä vapauttavat energiaa virtaamaan kehossa vapaasti. Lisäksi hoidot kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja poistavat kuona-aineita, eli puhdistavat kehoa ja energioita tehokkaasti. Hoidot vaikuttavat hermostoon, jolloin ihmisen taistele tai pakene -tila vaihtuu paranemistilaksi. Energiahoidossa vapautetaan ihmiselle kertynyttä kuormaa, jolloin olo kevenee ja rauhoittuu. Tämän seurauksena myös itsetuntemuksesi voi lisääntyä, voit saada oivalluksia omasta elämästä ja reagointimalleistasi. Olen kirjoittanut aikaisemmin julkaisun “Mitä energiahoito on?”, jossa kerron perusteellisemmin, mitä energiahoidossa tapahtuu sekä energiahoitojen tutkimustietoa. 

Energiahoidon hyötyjä:

  • Tasapainottaa kehoa ja mieltä
  • Rauhoittaa hermostoa
  • Purkaa kroonista kehoon kertynyttä stressiä ja muita jännityksiä
  • Lievittää ylikierroksilla olevaa mieltä ja tuo läsnä olevaksi kehoon
  • Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita
  • Puhdistaa energioitasi 
  • Parantaa unen laatua 
  • Nostaa energiatasoa
  • Rentouttaa 
  • Aktivoi kehon omia paranemisprosesseja    
Energiahoito Oulu, Oulunsalo

Pään alueen hoitoa Syvärentouttavassa hoidossa palautumisen tueksi.

Energiahoidon jälkeen

Saadaksesi parhaimman hyödyn hoidosta, suosittelen olemaan hoidon jälkeen mahdollisimman rauhallisessa ja rennossa olotilassa ainakin seuraava vuorokausi. Hoidon teho jatkuu muutaman päivän hoidossa käymisen jälkeen. Juo runsaasti vettä, jolloin aineenvaihdunta pääsee poistamaan kuona-aineita tehokkaammin. Puhdistusoireina voi lisäksi olla päänsärkyä, väsymystä tai esimerkiksi flunssan oireita, mikä on normaalia, kun hoidon vaikutuksesta kehosta ja energiakentästäsi poistuu ylimääräistä kuonaa. Tarkkaile oloasi, hoito saattaa myös nostaa esiin tunteita tai muistoja, yleensä kuitenkin lievempänä, kuin reaaliajassa tapahtuneena. Ne menevät ohi yleensä parissa päivässä puhdistusprosessin seurauksena. Jos näitä asioita nousee mieleesi, lämpimästi suosittelen kohtaamaan ja hyväksymään nämä asiat lempeydellä, jolloin olosi kevenee entisestään. Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä. Autan mielelläni.

Jos haluat tutustua minuun hoitajana sekä taustoihini ja koulutukseeni, ohjaan sinut kirjoitukseen “Minun matkani energiahoitajaksi”.  

Lämpimästi tervetuloa Energiakamari Ihmeen energiahoitoihin! Teen energiahoitoa Oulussa, Oulunsalossa kotona ja hoitotilaan on oma sisäänkäynti. Teen hoitoja myös etänä, jos matka on liian pitkä.

Energisin terveisin, Johanna 

Energiahoito Oulu, Oulunsalo

Tervetuloa joko lähihoitoon Energiakamariin tai etähoitoon kotoa käsin!


Muut aiheeseen liittyvät julkaisut:

Mitä energiahoito on? 

Minun matkani energiahoitajaksi 

Suositellut julkaisut

5 kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *