0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

Energiahoito auttaa hyvin kokonaisvaltaisesti ja monenlaiseen vaivaan niin kehollisella, kuin energioiden tasolla. Energiahoidon hyötyjä:

  • Tasapainottaa kehoa ja mieltä
  • Rauhoittaa hermostoa
  • Purkaa kroonista kehoon kertynyttä stressiä ja muita jännityksiä
  • Tuo kehoa luonnollisen palautumisen tilaan
  • Lievittää ylikierroksilla olevaa mieltä ja tuo läsnä olevaksi kehoon
  • Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita
  • Parantaa unen laatua
  • Nostaa energiatasoa

Energiahoidot auttavat lempeästi kiputiloihin, levottomuuteen, ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi rentouttaen kehoa ja mieltä. Näin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät luonnollisesti. Energiahoidot ovat täydentävä hoitomuoto. Hoidot maadoittavat, tuovat läsnä hetkeen ja kehoosi sekä vapauttavat energiaa virtaamaan kehossa vapaasti. Hoidot aktivoivat ihmisen hermoston autonomista haaraa, jolloin ihmisen taistele tai pakene -tila vaihtuu paranemistilaksi. Energiahoidossa vapautetaan ihmiselle kertynyttä kuormaa, jolloin olo kevenee ja rauhoittuu. Hoidoissa itsetuntemuksesi voi lisääntyä, voit saada oivalluksia omasta elämästä ja käytöksestäsi. Hoidot myös kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja poistavat kuona-aineita.

Miksi energiahoitoon?

Voit tulla hoitoon kehon kiputilojen ja kireyksien vuoksi, antamaan itsellesi rentouttavan hetken arjen keskelle tai riippuen hoitomuodosta, hoidossa voi nousta myös aktiiviseen tilaan asioita käsiteltäväksi ja vapautettavaksi, ja on sinun oma valinta ja vastuu, käsitteletkö asian loppuun ja jatkat sen työstämistä, vai annatko asian haihtua. Minä hoitajana autan sinua hahmottamaan ja näkemään tilanteesi ja löytämään ratkaisuja, mutta en ole ratkaisu. Sinä olet. Olen aina läsnä sinua varten ja haluan, että sinulle jää tapaamisemme jälkeen rento ja kannateltu olo. 

Että näkisit energiahoidon hyötyjä parhaimmillaan, suosittelen olemaan hoidon jälkeen rauhallisessa ja rennossa olotilassa ainakin seuraava vuorokausi. Hoidon teho jatkuu muutaman päivän hoidossa käymisen jälkeen. Juo runsaasti vettä, jolloin kuona-aineet poistuu tehokkaammin ja aineenvaihdunta vilkastuu. Puhdistusoireina voi lisäksi olla päänsärkyä, väsymystä tai esimerkiksi flunssan oireita, mikä on normaalia, kun hoidon vaikutuksesta poistuu ylimääräistä taakkaa. Tarkkaile oloasi, hoito saattaa myös nostaa esiin tunteita tai muistoja, mitkä menevät ohi yleensä parissa päivässä, kun pintaantuvat ja poistuvat sinusta. Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä. Autan mielelläni.

Energiahoitojen hyötyjä on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hoito vaikuttaa myös paljon laajemmalle, mitä kohtaa ollaan hoitamassa.

Energiahoidot auttavat lempeästi kiputiloihin, levottomuuteen, ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi rentouttaen kehoa ja mieltä. Näin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät luonnollisesti. Energiahoidot ovat täydentävä hoitomuoto.

Hoidossa vastaanotat vain sen, mihin olet valmis ja vastaanottavainen. Vastaanottavuutesi ja avoimuutesi vahvistavat hoitoa, mutta eivät ole välttämätöntä, koska hoidot eivät ole uskomushoitoa. Hoidossa ei tapahdu mitään vasten tahtoasi ja hoidossa kuunnellaan aina sinun parastasi. Tekemäni hoidot voit aina ottaa vastaan luottavaisin mielin, hoidan sinua aina sinun parhaaksesi. Minulla on vaitiolovelvollisuus kaikesta hoidossa tapahtuneesta. Asiakkaan velvollisuus on kertoa mahdolliset, tarpeelliset tiedot fyysisen- ja mielen terveydentilastaan ennen hoitoa, minkä perusteella voin arvioida hoidon tekemisen.

Hoidot eivät poissulje länsimaisen lääketieteen kanssa yhtäaikaa toimimista. Hoidot ovat täydentävää hoitomuotoa, eivät lääketieteellinen menetelmä. En anna lääketieteellistä ohjausta, vaan hoidot ovat täydennyshoitomuoto tukemaan kehon omia paranemisprosesseja luonnollisesti. Tarvittaessa kehoitan kääntymään lääkärin puoleen ja suosittelen, että noudatat lääkärin ohjausta. 

Teen energiahoitoja Oulussa, oulunsalossa kodin tiloissa ja hoitoihin on oma sisäänkäynti. Tervetuloa tutustumaan! Teen hoitoja myös etänä, jos matka on liian pitkä.

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *