0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

BodyMind Energy Balancing – energiahoito on monipuolista energiahoitoa. Hoitoon sisältyy aina energeettinen jäsenkorjaus, jossa mitataan kehon asentovirheitä ja aktivoidaan kehon energioita korjaamaan itseään tasapainoon. Hoidossa käydään läpi kehon pääenergiakeskuksia ja -linjoja, joiden toiminta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti niin elimistöömme, kuin mielenkin toimintaan. Energiahoito vapauttaa stressiä ja jumitiloja tehokkaasti. Hoitomuoto on tehokasta, vaatteiden päältä kevyesti koskettaen tehtävää hoitoa. BodyMind Energy Balancing -hoitoa tehdään useilla erilaisilla menetelmillä tarpeen mukaan, joten hoito soveltuu myös äkillisten kiputilojen sekä kroonisten kipujen tai vaivojen hoitoon.

Energeettinen jäsenkorjaus energiahoidossa

Energeettisessä jäsenkorjauksessa hoito keskittyy kehon fyysisten ongelmien hoitoon. Fyysisen kehon epätasapaino- ja kiputilat johtuvat monesta asiasta. Ne voivat olla seurausta esimerkiksi onnettomuudesta, mutta keho myös varastoi tunteita ja menneitä tapahtumia eri osiin kireyksinä. Myös stressi kroonistuu kerääntyessään kehoon. Jos sinulla ei ole selvillä, mistä virheasennot tai kipu johtuu, kannattaa miettiä, milloin oireilu alkoi? Mitä elämässäsi silloin tapahtui? Juurisyyn löytyminen tehostaa hoidon vaikutusta ja energiahoidossa pureudutaankin yleensä hoitamaan juurisyytä oireen sijasta. Tämän vuoksi hoito saattaa keskittyä myös muualle, mihin alun perin ajattelit.

Hoidon aluksi käydään läpi mahdollisia oireita ja sen taustoja sekä muita tuntemuksia kehosta. Seuraavaksi mitataan ja korjaillaan välittämällä energiaa kehon virheasentoihin sekä epätasapainotiloihin. Hoidossa käydään läpi koko keho. Lisäksi hoitoon kuuluu kivunhoito-protokolla fyysisiin kroonisiin kiputiloihin. Hoidon kesto on noin 1 tunti. Mikäli havaitsen hoidon aikana kireystiloja sekä tukkeumia, yhdistelen hoitoon lisäksi erilaisin menetelmin energiakehon sekä energiakeskusten puhdistelua ja energisointia.

Energiahoito Oulu, Oulunsalo

Hoidon palauttava ja tasapainottava vaikutus tuo kehoa kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä voi auttaa samalla muihinkin vaivoihin kuin vain siihen, minkä vuoksi hakeudut energiahoitoon.

Hoitomuoto on lempeä ja rentouttava, mutta silti erittäin tehokas. Hoito tehdään kevyesti koskettamalla vaatteiden päältä, osaksi seisoen ja osaksi hoitopöydällä. Hoidossa aktivoidaan kehon hermostoa, joka alkaa itse parantamaan epätasapaino- tai kiputiloja kehossa. Koska hermosto ohjaa useita toimintoja kehossa, energeettisen jäsenkorjauksen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen ja se vaikuttaa monenlaiseen vaivaan. Sen lisäksi, että saat yleensä fyysisen kehon hoidossa apua vaivaasi, samalla energiasi tasapainottuvat koko systeemissäsi ja energian virtaus paranee.

Yleensä asentovirheet ja kiputilat helpottavat jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta joskus suosittelen 3-5 hoitokerran sarjaa tietylle aikavälille, riippuen ongelmasta. Käytän energiahoitoa tehdessäni Kehon viestit -hoitoa, ellet erikseen mainitse haluavasi ainoastaan BodyMind Energy balancing -menetelmää.

Teen energiahoitoa Oulussa, Oulunsalossa kodin tiloissa ja hoitotilaan on oma sisäänkäynti. Tervetuloa hoitoon! Teen hoitoja myös etänä, jos matka on liian pitkä.

Yleistä infoa energiahoidoista voit lukea täältä:

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *