0407227659

johanna@energiakamariihme.fi

16.11 Hyviä viboja loppuvuoteen!

Mitä: Nyt tarjolla kolmen kerran ryhmäenergiahoitoboosti aiheille: 1. rakkaus & koti, 2. terveys & keho sekä 3. raha & runsaus!

Kenelle: Sinulle, joka toivot lempeyttä, piristystä ja avoimuutta rakkauteen, sekä raikkautta ja lämpöä kotisi energioihin. Sinulle, joka toivot keveyttä ja virtaavia energioita kehoosi. Sinulle, joka toivot luottamusta ja boostia menifestoitumiseen rahan ja runsauden osa-alueella.

Milloin: Ryhmäenergiahoitosetti tapahtuu kolmena torstai-iltana kahden viikon välein: 23.11, 7.12, 21.12. Joka kerta klo 20.30. Kesto 30-40 min / hoito + laaja hoitopalaute ääniviesteillä sekä korttinosto hoidon jälkeen yhteiseen whatsapp-ryhmään. Saat myös aina muistutuksen ennen hoitoa.

Miten: Sinulta tämä ei vaadi muuta kuin rennon ja rauhallisen paikan sekä vastaanottavaisen olon ottaa hoito vastaan kyseisenä ajankohtana, tai lähiaikoina hoidon tekemisestä. Nauti vettä ennen hoitoa sekä hoidon jälkeen ja hoidon jälkeisinä päivinä reilummin. Huomaa pienet ihmeet elämässäsi😍

Energianvaihto: Vain 33 € / 3 hoitokertaa! Lapset ja lemmikit veloituksetta mukaan!🧡🧡

>>>Varaa paikkasi nyt<<< ja varmista itselle ja läheisille harmonisempi loppuvuosi:

Lisätiedot hoidoista saat maksun yhteydessä.

16.11 Pian saatavilla! Itsenäinen verkkokurssi feminiinistä energiasta, läsnäolosta sekä feminiinin ja maskuliinin tasapainosta harjoituksineen! Tiivis ja olennainen paketti jokaiselle, joka tuntee elämässään kiirettä, sortuu suorittamisen tuskaan ja tuntee väsymystä elämässään.

18.10 Uutuus verkkokurssi tekeillä! Omiin energioihin tutustuminen ja omien energioiden kanssa työskentely osaksi omaa arkea. Kiinnostuitko? Laita viestiä ja kuule ensimmäisten joukossa kun kurssi on saatavilla!

9.10 Etähoitojen maksutapa muuttui. Voit käydä varaamassa etäenergiahoidon samaan tapaan kuin aiemmin, mutta saat varausvahvistuksessa suoraan linkin, jossa maksu tulee suorittaa. Huomioithan, että varmistat ajan varatuksi vasta, kun maksutapahtuma on suoritettu. Maksun voi myös suorittaa täällä.

4.10 Lahjakortteja Kamarille! Mikä olisikaan ihanampi tapa muistaa läheistä, kun tarjota lempeä laskeutuminen rentouteen, läsnäolon tilaan ja omaan hetkeen itsensä äärelle arjen keskellä. Tutustu lahjakortteihin täältä.